56 %

Amphion Helium 3 käytetyt 3kpl

600  / 3kpl setti

Kohtalaisen siistikuntoinen käytetty kolmikko Amphion Helium 3 -kaiuttimia. Nappivalinta pienen kotiteatterin etukaiuttimiksi.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Amphion Helium 3

Kolmikko kermanvalkoisia käytettyjä Amphion Helium 3 -kaiuttimia, nappitrio kotiteatterin etukaiuttimiksi.

Amphion Helium 3:a edeltänyt Helium 2 valittiin alan huippulehti Stereophilen arvostetulle Budget Component of the Year – listalle vuosina 2005 ja 2006. Kuten edeltäjänsä, myös Amphion Helium 3 hinta-laatu suhde on vertaansa vailla.

Amphion Helium 3 soveltuu monenlaiseen käyttöön. Se toimii loistavasti etukaiuttimena sekä stereo- että monikanavakäytössä. Se voidaan asettaa vaaka-asentoon, jolloin se toimii keskikaiuttimena tai se voidaan kiinnittää Amphionin omalla seinätelineellä seinälle, jolloin se soveltuu myös takakaiuttimeksi.

Amphion Helium 3 on siitä kiva kaiutin, että sitä pystyy kuuntelemaan myös todella hiljaisella äänenvoimakkuudella, jolloin puheääni tulee kuitenkin selkeästi esille. Amphionin keskialuetoisto onkin täysin omaa luokkaansa! Tämä kaiutin sopii siis erinomaisesti tv:n äänen parantamiseen.

Värivaihtoehtoja on monia ja etuverkot on helposti vaihdettavissa, joten kaiutin sopii kaikenlaisiin sisustuksiin. Amphionin slogan kuuluukin: “sisusta äänellä”.

Tekniset tiedot:

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskanttielementti: 1″ titaani
Keski- / bassoelementti: 5,25″ paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 86 dB
Taajuusvaste: 47 – 30 000 Hz
Vahvistinsuositus: 20 – 100 W
Mitat (k x l x s): 310 x 160 x 265 mm
Paino: 7 Kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Siistin neutraali soundi.

  • Melko kompakteina helpot sijoittaa pieneenkin huoneeseen.

  • Alabassojen toistoon tarvitaan luonnollisesti subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Amphion