fbpx

Emotiva BasX A-700 päätevahvistin

Emotiva BasX A-700 päätevahvistin

949 

Emotiva BasX A-700 on  7-kanavainen testimenestyjä päätevahvistin. Tällä vahvistimella päivität helposti useiden integroitujen kotiteatterivahvistimien äänenlaadun aivan uudelle tasolle.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Emotiva BasX A-700

Päivitä kotiteatterivahvistimesi äänenlaatu uudelle tasolle – Emotiva BasX A-700

Jos olet kuvitellut että kotiteatterivahvistimien äänenlaadussa ei ole eroja, niin suosittelemme koeponnistamaan Emotivan BasX A-700 vahvistimen. Sen sijaan, että vaihtaisit omistamasi integroidun kotiteatterivahvistimen kokonaan uuteen, voit saavuttaa äänenlaadullisesti paljon merkittävämmän parannuksen kytkemällä integroituun kotiteatterivahvistimeesi Emotivan A-700 päätevahvistimen. Tarkista vain, että laitteestasi löytyy linjatasoiset (RCA) äänilähdöt Emotivan kytkemiseksi. Vaihtoehtoisesti voit päättää ostaa edullisemman integroidun kotiteatterivahvistimen ja päivittää sen Emotivan A-700:lla. Lopputuloksena saavutat todennäköisesti huomattavasti paremman äänenlaadun kuin kombon hintaa vastaavalla integroidulla kotiteatterivahvistimella.

A-700:n rakenne edustaa klassista laadukasta vahvistinteknologiaa parhaimmillaan. Järeä rengassydänmuuntajaan perustuva virtalähde, joka on tarkasti suunniteltu suurta virransyöttöä silmälläpitäen, lyhyt signaalitie ja AB-luokan vahvistinkytkentä. Suojapiirit ovat mikroprosessoriohjattuja, jotta ne varmasti pysyvät vaikeimmissakin tilanteissa tehtäviensä tasalla.

Kokeile ennakkoluulottomasti mitä Emotiva BasX A-700:n lisääminen omaan järjestelmääsi tuo mukanaan.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Loistava hinta-laatusuhde.

  • Korkealaatuinen mekaaninen rakenne.

  • Napakka, dynaaminen ja hyvin rullaava sointi.

  • Hinta huomioiden vahvistimesta on hyvin vaikea keksiä huomautettavaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

7 x 80w RMS 8ohm / 7 x 130w RMS 4ohm.

Taajuusalue

20 – 20000Hz (+/- 0.07dB)

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA) / Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit) / 12v Trigger.

Mitat

435 x 101 x 394 mm (lev x kork x syv)

Paino

13.6 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Home Cinema Choice - Englanti

Home Cinema Choice testasi BasX A-700:n ja totesi sen tuovan selkeän parannuksen perinteisen integroidun AV-vahvistimen äänenlaatuun.

tarjoaa hyvin vakuuttavan suorituskyvyn edulliseen hintaan..

AudioVideo.fi – Suomi

Kotimainen AudioVideo.fi testasi A-700 päätteen erinomaisin tuloksin.

Emotivan monikanavaiset päätevahvistimet pyyhkivät äänenlaadullisesti AV-vahvistimen pääteasteilla pöytää kuunneltaessa musiikkia ja tarjoavat elokuvilla huomattavasti lisää ruutia kun kaikista kanavista tuutataan tavaraa.

Ideaali