38 %

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin KÄYTETTY

350 

Käytetty yksilö Bluetooth-tikulla. Emotiva BasX PT-100 on rajoitetun budjetin superhyvä esivahvistin. Monipuoliset nykyaikaiset liitännät ja läpikuultavan neutraali soundi, sekä Bluetooth.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva BasX PT-100

Käytetty yksilö Bluetooth-tikulla

Monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen hinta-laatusuhde – Emotiva BasX PT-100

Emotiva BasX PT-100 -esivahvistin on lähes ilmainen ja silti hoitaa kaiken oleellisen ja vähän päälle. Ylimääräistä hintaa nostavia koristeita ei ole, silti matalalinjainen kotelo on uskottavan tyylikäs. PT-100 sisältää perinteisen radion lisäksi tulot levysoittimelle ja kahdelle muulle analogisilla lähdöillä varustetulle äänilähteelle. Näiden lisäksi voit kytkeä äänilähteesi PT-100:een myös koaksiaalisella, optisella ja USB kaapelin kautta, PT-100:n korkealaatuinen D/A- muunnin hoitaa loput. Jos haluat striimata musiikkia Bluetoothin yli niin tämä onnistuu optiona saatavalla BTM-1 bluetooth mokkulalla.

BasX PT-100:ssa on erillinen vahvistinaste kuulokkeille ja saat siihen kiinni pääkanavien tai aktiivikaiuttimien lisäksi myös subwooferin. Soundia voit hienosäätää basso- ja diskanttisäätimillä.

Kaiken kaikkiaan PT-100 on erinomaisilla ominaisuuksilla ja äänenlaadulla varustettu esivahvistin jonka hinta-laatusuhde on huikean hyvä.

PT-100:n kanssa toimii erinomaisesti mm. Emotiva A-300 päätevahvistin. Tämä kombinaatio on saanut osakseen todella paljon positiivisia kommentteja niin asiakkailtamme kuin kansainväliseltä lehdistöltä. Kylkeen vain korkealaatuiset kaiuttimet ja käytössäsi on järjestelmä joka ei heti kättelyssä jätä kylmäksi.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Läpikuultavan neutraali soundi

  • Levysoitinliitäntä

  • Basso- ja diskanttisäätimet

  • Matalalinjainen, mahtuu ahtaaseenkin hyllyyn

  • Varsin pätevä sisäinen D/A- muunnin

  • Korkealaatuinen kuulokelähtö

  • Ei sisällä vakiona Bluetooth tai suoratoistopalveluiden tukia. Nämä voidaan kuitenkin lisätä Emotiva Bluetooth mokkulalla (65€) ja SoundStream suoratoistomokkulalla (139€)

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Taajuusalue

20 – 20000Hz (+/- 0.07dB)

Lähdöt

Sub out (RCA), Main out (RCA), Trigger lähtö (3.5mm plug)

Sisääntulot

Levysoitintulo RCA (MM / MC), 2 x stereo RCA, Koaksiaalinen digi, optinen digi, usb digi, USB paikka BTM-1 bluetooth mokkulalle

Mitat

435 x 54 x 317mm (ilman terminaaleja)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin KÄYTETTY | Ideaali.fi

Secrets of Home Theater and High Fidelity - USA

Voin kuulla sinun sanovan ‘ tuolla hintaa saan jo kotiteatterivahvistimen jossa on sisäänrakennettuna vahvistin, surround äänet jne. Miksi ostaisin tämän esivahvistimen sen sijaan?’

Yksinkertainen vastaus kuuluu — äänenlaadun takia…

Ennen kuin päädyin ostamaan PT-100:n itselleni, kuuntelin ja vertasin sitä useisiin potentiaalisiin kilpailijoihin. Lopulta päädyin hankkimaan PT-100:n.. sinun ei kannata sivuuttaa PT-100:sta vain koska sen hinta on hämmentävän halpa. PT-100 kykenee pistämään kampoihin isoille pojille..

Lue testi tästä

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin KÄYTETTY | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

Kotimainen AudioVideo.fi testasi Emotiva PT-100:n osana laajempaa testikokonaisuuttaan. Tulokset olivat mairittelevat.

Emotiva BasX PT-100, A-150 ja A-300 -vahvistimet ovat hintaisekseen käsittämättömän hyviä. Ja vaikka niitä ei tutkisikaan hintalappu mielessä päällimmäisenä, ne ovat laadukkaita ja hyvä-äänisiä tuotteita.

Lue testi tästä

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin KÄYTETTY | Ideaali.fi

Enjoy The Music - USA

Voin varauksetta suositella PT-100:sta, se tarjoaa uskomattoman hinta-laatusuhteen.

PT-100 ei välttämättä ole viimeinen sana puhuttaessa kovan linjan high end harrastajista. Mutta mieleeni jää kysymys kuinka ihmeessä Emotiva kykeni tekemään tällaisen tuotteen näin edullisesti.

Lue testi tästä

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin KÄYTETTY | Ideaali.fi

Hifi Choice - Englanti

Hifi Choice testasi PT-100:n osana komboa joka sisälsi myös Emotivan A-300 vahvistimen. Järjestelmän laatu vakuutti testaajan.

PT-100/A-300 kombon kuunteleminen Rotel RA-1572:n (1692€) jälkeen sai leuan tipahtamaan… Rotel kuulostaa kalpealta verrattuna Emotivan komboon. Vähän kuin vanha valokuva joka on haalistunut auringossa.

PT-100 on hyvän näköinen ja taidokkaasti toteutettu esivahvistin jonka suorituskyky uhmaa tuotteen edullista hintaa.

Lue testi tästä