Emotiva vahvistinpaketti

1 215 

Voimaa, ominaisuuksia ja äänenlaatua. PT-100 etuvahvistimesta ja kahdesta 300W PA-1 monopäätevahvistimesta koostuva paketti.

Näytä ostoskori

Kuvaus

Emotiva vahvistinpaketti: PT-100 + 2 kpl PA-1

Emotiva PT-100 esivahvistimesta ja PA-1 monopäätteistä koostuva stereokombo jonka ominaisuudet ja äänenlaatu vetää vertoja monille monta kertaa kalliimmille kilpailijoiden tuotteille. Paketin sisältämät PA-1 päätteet kykenevät tuottamaan 300w jatkuvan tehon 4 ohmin kuormaan ilman merkittävää lämpiämistä. Lisäksi vahvistimien kompaktit mitat ja paino mahdollistavat niiden asentamisen monenlaisten tasojen yms. sisään joihin perinteisempiä vahvistimia olisi turha yrittää asentaa. PT-100:n sisältämä korkealaatuinen D/A-muunnin, levysoitin tulo (MM/MC), useat analogitulot, viritin, kuulokelähtö jne.. tekevät melkein minkä tahansa ulkoisen äänilähteen kytkemisen mahdolliseksi. Tämän lisäksi voit helposti päivittää pakettia Emotivan Bluetooth laajennusmokkulalla tai SoundStream suoratoistomokkulalla tukemaan uusimpia suoratoistopalveluita kuin myös Bluetoothia.

Monipuolisten ominaisuuksien lisäksi tämän paketin tarjoama äänenlaatu saa varmasti monien naaman vetäytymään hyväksyvään hymyyn. Kumpikin paketin sisältämä tuote on saanut kansainvälisessä lehdistössä osakseen kehuja niin äänenlaadustaan kuin erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

Paketin sisältö:

Emotiva PT-100 esivahvistin
2 kpl Emotiva PA-1 päätevahvistin
In-Akustik Premium RCA kaapeli

Vahvuudet ja rajoitteet

  • PT-100 sisältää lukuisia niin digitaalisia kuin analogisia sisääntuloja ulkoisten äänilähteiden kytkemiseen – TV, levysoitin, tietokone jne.

  • PA-1 päätevahvistimet tarjoavat 300w jatkuvan tehon hyvin kompaktista ja viileänä pysyvästä kotelosta käsin – äänenlaadusta tinkimättä.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Laitteet on saatavissa vain mustana.

  • Paketti ei vakiona tue Bluetoothia tai verkon suosituimpia suoratoistopalveluita. Nämä ominaisuudet on tosin helppo lisätä Emotivan bluetooth mokkulalla (65€) ja SoundStream suoratoistomokkulalla (139€).

Lisätiedot

Viimeistely

Musta