36 %

Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin

1 150 

Siistikuntoinen 8kk takuulla varustettu yksilö. Ei laatikkoa > vain nouto. Emotiva XPA-3 Gen3 on kolmannen sukupolven modulaarinen ja laajennettava highend-päätevahvistin järkihintaan. 3 x 275 puhdasta ja neutraalin luonnollista wattia 8 ohmin kuormaan.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva XPA-3 Gen3

Voimaa, äänenlaatua ja päivitettävyyttä – Emotiva XPA-3 Gen3

Siistissä kunnossa oleva yksilö 8kk takuulla. Ei pakettia joten vain nouto. 

Emotiva XPA-3 Gen 3 on 3 x 275 -wattinen hyvin puhdasääninen, luonnollisen neutraali ja kaiuttimia vaivattomasti kontrolloiva päätevahvistin. Virtalähde on huima hakkurimalli, joka tarjoaa mahtavan yli kolmen kilowatin jatkuvan virransyöttökyvyn ilman järjetöntä painoa ja hintaa.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa laajennettavuuden aina 11-kanavaiseksi saakka. Voit ostaa vahvistimesta sen version, jota tarvitset nyt ja laajentaa myöhemmin tarvitsemaasi kanavamäärään. Esimerkiksi 3 x 300 wattiset vahvistinmoduulit etukanaville ja 8 x 80 wattiset surround- ja korkeus-kanaville, täydellinen ratkaisu ajamaan Dolby Atmos 7.1.4 tai 5.1.6 -kaiutinjärjestelmää.

Kaikkia kanavia voi syöttää balansoimattomana (RCA) tai balansoituna (XLR) ja äänessä kuuluu niin virtalähteen mahdollistama massiivinen voima kuin myös tasapainoisuus ja kyky poimia vaivattomasti pienimmätkin nyanssit esille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvät tehoreservit

  • Superjäreä virtalähde varmistaa vakaan toiminnan vaikeimmissakin olosuhteissa

  • Järeä ja uskottava rakenteellinen toteutus.

  • Laajennettavissa jopa 11-kanavaiseksi

  • Puhdas ja luonnollisen neutraali sointi jossa on runsaasti voimaa ja vaivatonta dynamiikkaa.

  • Pitää kaiuttimet tiukasti kontrollissa

  • Suuren kokonsa johdosta ei mahdu jokaisen “Ikea” kalusteen sisään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Taajuusalue

20-20000Hz (+/- 0.1dB)

Teho

3 x 275w RMS 8 ohm / ~3 x 350w RMS 4 ohm

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit) / 12v Trigger.

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA & XLR) / Trigger 12v.

Mitat

435 x 203 x 483mm (lev x kork x syv)

Paino

17.7 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin | Ideaali.fi

Stereophile - USA

Emotiva XPA Gen 3 ohjasi Magnepan .7 -kaiutinparia lähes rakastajan kosketuksella. Ei liian tiukasti, mutta ei myöskään liian höllästi. KEF LS50:n kanssa XPA-2 kuulosti nautittavan tarkalta. Basso oli puhtaampi ja läpikuultavampi kuin koskaan aikaisemmin, keskialue ei ollut kuiva ja musiikkia eteenpäin vievä liike välittyi erinomaisesti.

Lue testi tästä.

Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin | Ideaali.fi

Secrets of Home Theater and High Fidelity - USA

Moderni tekniikka keventää vahvistinta ja se helpottaa kookkaan päätevahvistimen sijoittamista paikoilleen. Asennus on siis keskivertoa helpompaa. Bassopään voima ja ulottuvuus tuottivat paineaallon, joka pyyhki läpi vartaloni. En ole koskaan aikaisemmin tuntenut yhtä vahvaa voiman tunnetta. Emotiva XPA:n ääni on täynnä sävyjä ja se on huomattavan hyvä kaivamaan äänitteistä pieniä yksityiskohtia esille. Voiman lisäksi vahvistimen musikaalisetkin kyvyt ovat sankarillista tasoa

Lue testi tästä.

Emotiva XPA-3 Gen3 päätevahvistin | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

Alussa sanoin, että näitä Emotivan laitteita on maailmalla jo suitsutettu ihan häikäilemättömänkin paljon. No näyttää (ja etenkin kuulostaa) kyllä siltä, että ihan aiheesta.

Lue testi tästä.