fbpx

Emotiva XSP-1 Gen2 esivahvistin -DEMO

30 %

Emotiva XSP-1 Gen2 esivahvistin -DEMO

1 649  1 155 

Emotiva XSP-1 Gen2 on täysin balansoitu tinkimätön highend-esivahvistin jossa on myös subwoofer lähtö, sekä säädettävät jakosuodot niin subwooferille kuin pääkaiuttimille.

Kuvaus

Emotiva XSP-1 Gen2

Referenssiluokan esivahvistin – Emotiva XSP-1 Gen2 – DEMO

Myymälämme demokone nyt myynnissä edullisesti. Laitteelle myönnetään 3v takuu.

Emotiva XSP-1 Gen 2 on alkuperäisestä Gen 1 versiosta reippaasti parannettu esivahvistin vaativan kuuntelijan highend-stereolaitteistoon. XSP-1 on rakenteeltaan täysin balansoitu, sekä linjatulot että -annot löytyvät niin XLR- kuin RCA-liittimillä varustettuna. Processor Loop -liitäntään voit kytkeä esimerkiksi huonekorjaimen tai yhdistää sitä kautta kaksi- ja monikanavajärjestelmät samoihin päätevahvistimiin ja kaiuttimiin. Levysoitinliitäntä tarjoaa MM- ja MC-puolen sekä säädettävän kuormituksen.

Superharvinaisuus on XSP-1:n sisältämä mahdollisuus aktivoida säädettävä jakosuodin sekä pääkanaville että subwooferille. Tämä varmistaa saumattoman sovituksen subwooferille ja myös paremman tehonkeston sekä puhtaamman äänenlaadun pääkanaville. Emotiva XSP-1 on huippuluokan esivahvistin joka ominaisuuksiensa ja äänenlaatunsa puolesta kilpailee lukuisten 2-3x kalliimpien kilpailijoiden tuotteiden kanssa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kytkettävät jakosuotimet sekä subwooferille että pääkanaville

  • Äänenvoimakkuuden ohittava HT Bypass

  • Balansoidut tulo- ja antoliitännät

  • Processor loop esimerkiksi huonekorjaimelle

  • Korkealaatuinen levysoitinesivahvistin

  • Laadukas kuulokevahvistin

  • Saatavana vain mustana

  • Vaatii 15 cm korkeana riittävän tilan hyllystä

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Taajuusalue

20 – 20000Hz (+/- 0.07dB)

Lähdöt

Linjalähdöt vasen/oikea -kanava (RCA&XLR), Subwoofer lähtö vasen/oikea -kanava ja summattu (RCA&XLR). Kuulokelähtö (3.5mm plug)

Sisääntulot

4 x linjatasoista sisääntuloa (RCA & XLR), Levysoitintulo RCA (MM/MC), Processor loop (RCA:t), Kotiteatteritulo (vasen/oikea + sub RCA:t), Trigger 12v.

Mitat

435 x 152 x 420mm (lev x kork x syv)

Paino

14 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Emotiva XSP-1 on huipputason stereoesivahvistin. Se on ehdottomasti paras esivahvistin, jota olen koskaan käyttänyt tai testannut.

AudioVideo.fi – Suomi

Alussa sanoin, että näitä Emotivan laitteita on maailmalla jo suitsutettu ihan häikäilemättömänkin paljon. No näyttää (ja etenkin kuulostaa) kyllä siltä, että ihan aiheesta.

Ideaali