fbpx

Fiil Diva / Canviis vastamelukuulokkeet

50 %

Fiil Diva / Canviis vastamelukuulokkeet

279  139  / kpl

Palkitut vastamelukuulokkeet nyt todella sopivaan hintaan.

Saatavuus: Varastossa
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Tuotearvostelut

Kuvaus

Fiil Diva/Canviis Bluetooth vastamelukuulokkeet

Tyylikkäät ja hyvin soivat Bluetooth vastamelukuulokkeet.

Fill Diva/Canviis kuulokkeet tarjoavat monipuoliset ominaisuudet, hyvän äänenlaadun ja tehokkaan vastamelutoiminnon yhdessä tyylikkäästi paketoidussa paketissa. Saimme pienen erän näitä testeissä menestyneitä kuulokkeita jotka myymme nyt erittäin sopivaan hintaan. Kuulokkeiden mukana toimitetaan myös kova kantokotelo joka kestää hiukan rankempaakin käsittelyä.

Kuulokkeiden toimintoja voidaan ohjata joko erikseen ladattavalla applikaatiolla tai suoraan kuulokkeesta käsin. Musiikki kuulokkeisiin voidaan siirtää joko Bluetoothin (Apt-X) tai perinteisen kuulokekaapelin välityksellä. Pitkäkestoinen akku mahdollistaa vastamelutoiminnon käytön pidemmilläkin matkoilla.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vastamelutoiminto.

  • Jopa 33t kestävä akku.
  • Hyvä äänenlaatu ja säädettävät ääniprofiilit.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Fiil

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Viimeistely

Musta

Takuu

12kk

Mikäli haluat alle 300$ hintaiset vastamelukuulokkeet, niin langattomat Fiil Canviis/Diva kuulokkeet tarjoavat moitteettoman suorituskyvyn 250$ pyyntihintaan. Ne tarjoavat pitkän akkukeston, vaikuttavan äänenlaadun, erinomaisen vastamelutoiminnon ja tyylikkään ulkomuodon joiden johdosta et tule pettymään ostokseesi.

Lue testi tästä.

AudioVideo.fi – Suomi

Fiil on kiitettävän mukava tulokas kuulokemarkkinoille. Canviis eli Diva osuu malliston keskelle, sekä hintansa että kokonsa puolesta. Premium-tuntuma on vahva niin materiaalien kuin yksityiskohtienkin kohdalla ja äänelliset avut saavat varmasti paljon ystäviä. Ei liian kuivaa, ei liian steriiliä, mutta ei myöskään ihan teinibassoa, siitä on mehevä soundi tehty.

Lue testi tästä

Ideaali