fbpx

Goldnote Valore 425 LITE

Goldnote Valore 425 LITE

949 

GoldNoten tyylikäs ja hyvin soiva levysoitin valmistetaan Italiassa pitkiä perinteitä kunnioittaen. Tämä soitin tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä pelkistetyn tyylikkään ulkomuodon.

Poista

Kuvaus

Goldnote Valore 425 LITE

Italialaisen GoldNoten edullisin levysoitin Valore 425 Lite on hieno soitin niin ääneltään kuin pelkistetyn visuaaliselta ilmeeltään. Valore 425 Liten 30mm paksuinen runkolevy on nerokkaasti muotoiltu moottorin ja levylautasen tuennan ympärille tavalla joka eliminoi tehokkaasti haitallisia runkovärähtelyitä.

Levylautanen on valmistettu monikerrosrakenteisesta HDF levystä joka on päällystetty Polyasetaalista joka auttaa entisestään haitallisten resonanssien eliminoinnissa. Runkolevyn ja levylautasen väliin jäävä rako on vain 3mm, näin lyhyt etäisyys mahdollistaa paremman pyörintävakauden ja äänettömyyden. Valore 425 Lite levysoittimessa hyödynnetään 9″ äänivartta jonka rakenne on johdettu kehutusta B-5.1 mallista. Kokonaisuuden kruunaa korkealaatuinen pölykansi joka voidaan haluttaessa irrottaa kokonaan soittimesta.

HUOM! Soitin ei vakiona sisällä äänirasiaa. Äänirasiaksi suosittelemme esim. Gold Note Wasari Red rasiaa: 195€.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

  • Haitallisia värähtelyitä tehokkaasti eliminoiva rakenne.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Levysoittimen pohjassa olevat jalat voivat olla kovilla pinnoilla liukkaat. Tilauksen yhteydessä voit pyytää toimitukseen tyylikkäät piikkialustat.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Mitat

425mm Lev, 170mm Kork, 360mm Syv

Paino

7 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

3 vuotta

WStereo - Puola

Soitin tarjoaa korkealaatuista analogista ääntä joka on ulosannissaan hyvin avoin, yksityiskohtainen ja joka kuljettaa sävelkulkuja pehmeän miellyttävästi… musiikki soljuu eteenpäin vaivattomasti ja tunteisiin vetoavasti.

Erittäin mielenkiintoinen tapaus harrastajalle joka haluaa hypätä perussoittimia korkeammalle vinyylitoiston tasolle.

On Audio - Ranska

Gold Note Valore 425 Lite kuulostaa elävältä ja todelliselta ilman mitään värittymiä. Sen tarkkuus tekee siitä oivan välineen välittämään musiikin tunnetta… kenties hintaluokkansa paras soitin.

AudioTest - Saksa

GoldNote on luonut hyvin musikaalisen soittimen jonka käyttöönotto ja asennus on mutkatonta. Musiikki kuulostaa elävältä ja sävykylläiseltä… negatiivista huomautettavaa: ei mitään.

Ideaali