fbpx

Integra Audio DRX-4.3

Integra Audio DRX-4.3

Pyydä tarjous

Integra Audion 11.2 kanavaisella prosessoinnilla ja 100w 8ohm / kanava vahvistinasteella varustettu 9.2 kotiteatterivahvistin joka tukee viimeisimpiä Dolby Atmos ja DTS-X ääniformaatteja…

Kuvaus

Integra Audio DRX-4.3

Ominaisuuksia ja äänenlaatua.

Integra DRX-4.3 on 9.2-kanavainen verkkotoiminnoilla varustettu huippuluokan AV-viritinvahvistin, joka sisältää tuen aina äänen 11.2 kanavaiselle prosessoinnille saakka. Vahvistimessa on mukaansatempaavien Dolby Atmos ja DTS-X ääniraitojen purku. DRX-4.3 on täysin 4K ja HDR yhteensopiva. Vahvistimessa on myös kattava tuki internetin suosituimmille suoratoistopalveluille kuten Spotify, Deezer, Tidal, TuneIn jne. Voit toistaa musiikkia myös AirPlayn, Google Chromecastin ja Sonos järjestelmien yli. Vahvistimen toimintojen ohjaaminen käy helposti mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai ilmaiseksi Android ja Apple sovelluskaupoista ladattavalla applikaatiolla. Aktiivikaiuttimien omistajat voivat hyödyntää vahvistinta esivahvistimena, sillä vahvistimesta löytyy kanavakohtaiset linjatasoiset RCA ulostulot.

Tehokas 9-kanavainen vahvistin jossa erilliset kanavakohtaiset pääteasteet

DRX-4.3 vahvistimen erilliset pääteasteet omaavat korkean virranantokyvyn ja 100w kanavakohtaisen tehon 8 ohmin kuormaan. Lisäksi DRX-4.3 kohdalla on kiinnitetty erityistä huomiota vahvistimen kykyyn ohjata myös alhaisia kaiutinkuormia aina 4 ohmin saakka. DRX-4.3:n pääteasteissa ja virtalähteessä on panostettu etenkin virranantokykyyn joka on avainasemassa dynaamista ja hyvin kontrollissa olevaa toistoa tavoiteltaessa.

Testimenestys huonekorjain – AccuEQ Advanced sisäänrakennettuna

DRX-4.3 vahvistimessa hyödynnetään Integran AccuEQ Advanced huonekorjainta. AccuEQ Advanced mittaa mukana tulevalla mittamikrofonilla kaikkien kaiuttimien etäisyydet, äänenvoimakkuudet ja taajuusvasteet ja luo sen jälkeen mittaustulosten pohjalta kaiutinkohtaiset korjaukset. Hifimaailma lehden laajassa AV-vahvistimien vertailutestissä AccuEQ:n toiminta sai toimitukselta parhaat arvosanat testatuista järjestelmistä – DRX-4.3 hyödyntää tämän korjaimen viimeisin ”advanced” versiota. Huomautamme kuitenkin, että yhdenkään valmistajan automaattiseen huonekorjaimeen ei tule sokeasti luottaa vaan aina mahdollisuuksien mukaan saadut tulokset kannattaa tarkistaa ja varmentaa omin korvin ja mahdollisia muita työkaluja hyödyntäen – desibelimittari, mittanauha jne. Suositelemme myös vahvistimen korjauksen kytkemistä päälle ja pois, sillä voi olla, että korjaamaton ääni kuulostaa luonnollisemmalta ja paremmalta.

Monialuetoisto & kuva

DRX-4.3 sisältää mahdollisuuden kolmen erillisen kuuntelualueen hallintaan. Voit kytkeä vahvistimeen vaikka makuuhuoneessa tai terassilla sijaitsevan kaiutinparin ja hallita niiden äänenvoimakkuutta, sävynsäätöjä yms. Integran mobiili applikaation kautta (Android/Apple iOS). Näin kolmella eri alueella voidaan toistaa musiikkia eri äänilähteistä samanaikaisesti. Integra DRX-4.3 sisältää sekä kaiutintasoisen vahvistetun lähdön kuin myös linjatasoisen RCA lähdön 2 ja 3-alueen kaiuttimille. Näin voit valita käyttöösi joko aktiivikaiuttimet, tai perinteiset passiivikaiuttimet.

Äänen lisäksi DRX-4.3 osaa ohjata myös HDMI signaalin 2. alueelle. Voit siis kierrättää vahvistimen kautta kaikki kuvasignaalit ja valita toisistaan eroavat HDMI signaalit alueelle 1 ja 2 tai voit syöttää molemmille alueille samaa signaalia – valinta on sinun. Esim. pelikonsolin kuva ja ääni siirtyy alueelle 2 ja alueella 1 katsellaan samanaikaisesti Blu-Ray elokuvaa.

Lataa tuote-esite tästä

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Korkealaatuiset komponentit ja 3v premium takuu.

  • Hyvä äänenlaatu.

  • Ei natiivia tukea Bluetoothille. Erillinen Integra bluetooth mokkula maksaa 49€.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Integra Audio

Mitat

435 x 174 x 376.5 mm

Paino

11.2 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Ideaali