74 %

Monitor Audio Bronze Reference uppokaiuttimet VARASTOTYHJENNYS

45  / kpl

2kpl Monitor Audio Bronze Reference suljetulla takakotelolla olevia uppokaiuttimia. Ei etuverkkoja.

Saatavuus: Varasto loppu | Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio Bronze Reference

Suljetulla takakotelolla (CP-malli, Controlled Performance) oleva Monitor Audio Bronze Reference ei reagoi asennuspaikkaansa vaan soi yhtä lailla hyvin niin seinärungossa kuin akustiikkalevyssäkin. Elementtitekniikka on sama kuin normaaleissa Bronze Reference -kaiuttimissa.

Kaksi kaiuttimista ollut esillä, ei etuverkkoja mutta muuten 100% toimivat.

Toistokaista 62 – 22 000 Hz
Suositeltu vahvistinteho 20 – 80 W
Asennusaukon koko 234 x 387 mm
Asennussyvyys 95 mm
Kiinnikkeet 8 kpl
Nimellisimpedanssi 8 ohm
Massa 3,1 kg
Herkkyys 88 dB

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Normaali 95 mm asennussyvyys eli mahtuu tavalliseen “kakkosnelos”-seinään.

  • Suljettu takakotelo, kaiutin eri reagoi asennuspaikkaansa – voit upottaa nämä vaikka akustiikkalevyyn.

  • Ei viimeinen sana sinulle jos haet kaiutinta äänitteiden mikroskooppiseen läpileikkaamiseen työkalun lailla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.