Monitor Audio CW8 aktiivisubwoofer – KÄYTETTY

MYYTY

Monitor Audio CW8 on pieni ja pippurinen subwoofer, 350W RMS ja 3×8-tuumaiset. Custom-sarjan tuotteena se on ohjattavissa myös RS-232-väylällä ja ohjelmoitavissa SubConnect-sovelluksella.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio CW8

Kyvykäs kompaktisubwoofer – Monitor Audio CW8

CW8 on Monitor Audion custom-sarjan kompakti subwoofer. CW8:n idea on hävitä huomaamattomasti, mutta puskea kokoisekseen huomattavan paljon bassoa tilaan. Vahvistin on hyvin järeä 350-wattinen (RMS) ja se ohjaa pitkäiskuista 8-tuumaista bassoelementtiä. Kotelon kummallakin puolella on 8-tuumaiset passiivisäteilijät äänilähteinä alimmilla toistettavilla taajuuksilla.

Subwooferissa on normaalit äänenvoimakkuus-, jakotaajuus- ja vaihesäädöt. Subwooferin äänensävylle on impact, flat, movie ja music -vaihtoehdot, joilla saat bassoon haluamasi verran slämmiä. CW8:n maksimiäänenpaine on 105,8dB ja sen esivalinnat voi ohjelmoida SubConnect-ohjelmistolla. Subwoofer on ohjattavissa RS-232-väylällä kotiautomaatiojärjestelmissä. Päälle kytkeytyminen voidaan tehdä normaalilla trigger-kytkennällä ja subwooferissa on automaattinen pois päältä kytkeytyminen ellei se tunnista signaalia 15 minuuttiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Varsin kompakti subwoofer, joka pystyy suureen maksimiäänenpaineeseen.

  • Ohjattavissa RS-232-väylälläkin ja ohjelmoitavissa SubConnect-sovelluksella.

  • Jos musta viimeistely ei käy sinulle…

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

35 – 150 Hz

Elementit

Pitkäiskuinen 8" C-CAM -bassoelementti ja 2kpl 8" ABR-passiivisäteilijää

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

270 x 260 x 276 mm (kork x lev x syv)

Paino

9,5 kg

Viimeistely

Musta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.