fbpx

Monitor Audio Gold C350 keskikaiutin – KÄYTETTY

KÄYTETTY

Monitor Audio Gold C350 keskikaiutin – KÄYTETTY

1 450  870  / kpl

Monitor Audio Gold C350 on referenssiluokan 3-tie keskikaiutin tilanteisiin joissa äänitteestä halutaan irti pienimmätkin yksityiskohdat. Hyväkuntoinen käytetty.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Monitor Audio Gold C250

Tinkimättömiin kotiteattereihin – Monitor Audio Gold C350

Hyvin pidetty edellisen sukupolven Gold- sarjan lippulaiva keskikaiutin.

Gold Centre 350 on fyysisesti melko kookas 3-tie rakenteella toteutettu keskikaiutin premium luokan kotiteattereihin.

Gold Centre 350 tarjoaa läpileikkauksen äänitteen pienimpiinkin yksityiskohtiin, mutta ei silti sorru kliinisen kovasävyiseen ja elottomaan toistoon. Keskikaiuttimen kautta toistetaan jopa yli 70% elokuvien ääniraidoista, etenkin dialogi miksataan yleisesti keskikaiuttimeen, tästä syystä keskikaiutin on perustellusti kotiteatterijärjestelmän tärkein kaiutin ja väärä paikka kompromisseille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 3- tie rakenne takaa tasaisemman toistovasteen myös selkeästi keskiakselin sivusta kuunneltaessa.

  • Jykevä, ulottuva ja dynaaminen bassotoisto erinomaisella erottelulla varustettuna.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva mutta rasittamaton sointi.

  • Tinkimätön viimeistely.

  • Melko suuri fyysinen koko voi tehdä kaiuttimen sijoittelusta haastavampaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

40 – 60 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

80 – 200w

Elementit

1 x nauhadiskantti, 1 x 4" RST C-CAM keskiääninen, 2 x 6.5" RST bassoelementtiä.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

254 x 581 x 360 mm (kork x lev x syv)

Paino

19.6 kg

Viimeistely

Kiiltomusta

Takuu

12 kk (käytetylle)

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

 

Ideaali