88 %

Monitor Audio Gold Signature uppokaiutin VARASTOTYHJENNYS

75  / kpl

Monitor Audio Gold Signature uppokaiutin varastopoistona. Kaiutin on suljetulla takakotelolla joten sen äänensävy ei reagoi asennuspaikkaansa.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Gold Signature

Monitor Audio Gold Signature uppokaiutin

2kpl varastopoistona. Monitor Audio Gold Signature uppokaiutin on suljetulla takakotelolla joten sen äänensävy ei reagoi asennuspaikkaansa. GS (Gold Signature) uppokaiuttimessa on samat erittäin laadukkaat kaiutinelementit kuin GS-sarjan kotelokaiuttimissa.

Huom. Kaiuttimeen ei ole maskia.

Diskanttielementti: 1″ Gold C-CAM®
Bassoelementti: 6,5″ C-CAM®, jossa Rigid Surface Technology (RST®II)
Säädöt: Diskantille ja keskialueelle, saat optimaalisen äänensävyn asennuspaikasta riippumatta
Taajuusalue: 55Hz – 30 kHz
Nimellisimpedanssi: 8 Ohm
Herkkyys: 89dB
Tehonkesto: 120W
Suositeltu vahvistinteho: 30W – 120W
Ulkomitat: 423x270x100mm
Asennusaukon koko: 387x234mm
Massa: 4,4 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Normaali 95 mm asennussyvyys eli mahtuu tavalliseen “kakkosnelos”-seinään.

  • Suljettu takakotelo, kaiutin eri reagoi asennuspaikkaansa – voit upottaa nämä vaikka akustiikkalevyyn.

  • Ei viimeinen sana sinulle jos haet kaiutinta äänitteiden mikroskooppiseen läpileikkaamiseen työkalun lailla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.