fbpx

Monitor Audio MASS Centre

29 %

Monitor Audio MASS Centre

139  99  / kpl

Monitor Audio MASS sarjan super kompakti keskikaiutin.

Kuvaus

Monitor Audio MASS Centre

Monitor Audio MASS sarjan keskikaiutin MASS M10 sateliittikaiuttimien kumppaniksi kotiteatterijärjestelmiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Super kompakti kaiutin mahtuu melkein minkä tahansa AV-kalusteen ja senkin sisähyllyille.

  • Tasapainoinen ja erotteleva toisto.

  • Pieni koko rajoittaa kaiuttimen bassotoistoa. Malli ei käytännössä toista 80 Hz matalampia bassotaajuuksia vaan kaipaa tueksi subwooferia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

80 – 20000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

84 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 120 w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 4" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

128 x 228 x 128 mm (kork x lev x syv)

Paino

1.7 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Ideaali