fbpx

Monitor Audio MASS W200 subwoofer

46 %

Monitor Audio MASS W200 subwoofer

550  295  / kpl

Monitor Audio Mass W200 on 10” elementillä ja 220w pääteasteella varustettu subwoofer jonka toisto riittää täyttämään vähän suuremmankin tilan dynaamisella bassotoistolla.

Kuvaus

Monitor Audio MASS W200

Jämäkkää bassotoistoa edullisesti – Monitor Audio Mass W200

Mass W200 on palkitun Mass tuoteperheen subwoofer jonka avulla voit täydentää monenlaisten kokonaisuuksien bassotoistoa. Subwooferin bassotoistosta huolehtii 10” pitkäiskuinen elementti ja 10” passiivisäteilijä, elementtiä käskyttämässä on 220w DSP vahvistin jonka monipuoliset säädöt mahdollistavat kaiuttimen sovittamisen monenlaisiin pääkaiuttimiin.

Mass W200 äänenpainevarat riittävät täyttämään jo vähän kookkaammankin tilan dynaamisella bassotoistolla joka tuo uusia ulottuvuuksia niin elokuvien katseluun kuin musiikin kuunteluun.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kykenee tuottamaan riittävästi äänenpainetta hivenen suuremmankin tilan tarpeisiin.

  • Monipuoliset säädöt mahdollistavat subwooferin saumattoman sovittamisen monenlaisiin pääkaiuttimiin.

  • Ulkomuoto jakaa mielipiteitä

  • Toiston alaraja noin 30Hz

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

30 – 150 Hz

Teho

220w RMS

Sisääntulot

Stereo RCA, LFE RCA, 12v Trigger In.

Elementit

1 x 10" aktiivinen + 1 x 10" passiivisäteilijä

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

420 x 385 x 385 mm (kork x lev x syv)

Paino

16 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

 

Ideaali