fbpx

Sonitus Acoustics Pyramis Vilis akustiikkalevy

Sonitus Acoustics Pyramis Vilis akustiikkalevy

Alk. 84  / 6kpl setti

Sonitus Acoustics Pyramis Vilis on tehokas ja hyvin edullinen akustiikkalevy keskialueen ja diskantin vaimentamiseen.

Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Sonitus Acoustics Pyramis Vilis

Sonitus Acoustics Pyramis Vilis on suunniteltu budjettivaihtoehdoksi. Sen selkeä käyttöpaikka on esimerkiksi bänditila, jossa akustointimateriaalien paloturvallisuusominaisuuksia ei tarvitse miettiä yhtä tarkkaan kuin esimerkiksi julkisissa tiloissa.

Pyramis Vilis on saatavana kolmena eri paksuutena: 5 cm, 7 cm ja 10 cm. Tasaisen pohjakerroksen paksuus on kaikissa 2 cm. Antrasiitin värisen akustiikkalevyn valmistusmateriaali on polyeetteri, joka ei ole yhtä kestävää kuin valmistajan USAP-polyesteri, mutta toimii kuitenkin tehokkaasti vaimentimissa. Pyramis Vilis on helppoa asentaa syövyttämättömällä rakennusliimalla.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella ja diskantilla

  • Klassinen studio-look ulkoasu

  • Erittäin kustannustehokas ratkaisu

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

60 x 60 x 5 cm, 60 x 60 x 7 cm, 60 x 60 x 10 cm

Viimeistely

Antrasiitti

Sonitus Acoustics Pyramis Vilis akustiikkalevy | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Ideaali