Blok Stax 2G Shelf 120 modulaarinen laiteteline

285  / kpl

Blok Stax 2G on tarpeesi mukaan muokkautuva ja laajentuva erittäin tyylikäs ja laadukas laiteteline. Vahva sisäinen resonanssien vaimennus ja suuri kuormankesto. Blok Stax 2G 120 tarjoaa allaan 120mm korkean tilan hifilaitteelle.

Poista

Kuvaus

Blok Stax 2G Shelf 120

Blok Stax 2G Shelf 120 – 120 mm sisäkorkeus hifilaitteille

Matala hyllymoduuli, jonka sisäkorkeus hifilaitteelle 120 mm. Stax 2G -laitetasokokonaisuuden slim line -malli matalille hifilaitteille.

Tarkasti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten suunniteltu kokonaisuus

Blok Stax 2G, Stax-laitetelineiden toinen sukupolvi, yhdistää elegantin ulkoasun, monipuolisen modulaarisuuden ja erinomaisen stabiilin toiminta-alustan kaikelle elektroniikalle. Stax 2G:n tekniikka koostuu älykkäästä värinänvaimennuksesta, vankasta silmiltä piilossa olevasta kiinnitysmekaniikasta ja intuitiivisen helposta koottavuudesta. Blok Stax 2G on erinomainen valinta kaikkein parhaillekin hifilaitteille, Stax 2G:n seurassa laitteistosi sekä näyttää tyylikkäimmältä että toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Vaihtoehdot ovat musta karkaistu lasitaso mustilla kylkipaloilla, saarniviiluvaneri satiinivalkoisilla kylkipaloilla ja mustaksi petsattu saarniviiluvaneri pähkinäisillä kylkipaloilla. Tarjolla olevat yhdistelmät näyttävät upeilta, mutta ovat ennen kaikkea erittäin vahva ja resonoimaton alusta laitteillesi.

Stax 2G:n hyllyosien kylkiosat voi halutessaan täyttää esimerkiksi kuivalla hiekalla ja näin lisätä resonanssien vaimennusta entisestään. Tämä lisää hyllykokonaisuuden massaa ja saa palat istumaan entistä vakaammin kumisten eristetassujensa päällä. Kumieristeissä on valettu muoto, joiden ansiosta päällekkäiset hyllyt osuvat aina täydellisesti kohdakkain.

Matala perusosa tulee lattialle ja sen päälle tulevien hyllyjen sisäkorkeudet ovat 120 mm, 170 mm, 220 mm ja LP-levyille suunniteltu 350 mm. Kullekin hyllytasolle maksimikuormitus on kiitettävän suuri 40 kg.

Tekniset ominaisuudet

1 Hyllylevyjen lisämassalla täytettävät kyljet
Yksi Stax 2G:n uniikeista ominaisuuksista on hyllymoduulien kylkiosien täytettävyys lisämassalla kuten kuivalla hiekalla. Tämä sekä tuo lisää massaa, jolloin hyllyt istuvat tiukemmin toisiaan vasten että myös parantaa entisestään värähtelynvaimennusta hyllyrakenteessa ja eristää herkät hifilaitteet erinomaisesti toisistaan.

2 Värinänvaimennusjalat
Stax 2G:n hyllymoduulien poskien pohjissa on jalat, jotka eristävät päällekäiset hyllyt toisistaan. Ne eivät vain tuo kriittistä eristystä hyllyjen väliin vaan myös vaimentimiin valettujen urien ansiosta kohdistavat päällekäiset hyllyt täsmällisesti toisiinsa. Vaimentimien urat myös estävät hyllyn liikkumien sivusuunnassa ja mahdollisen putoamisen. Tulos on yhtenäisenä rakenteena toimiva kiinteä kokonaisuus.

3 Viilutettu vanerihylly
Saarniviilutetut vanerihyllyt muodostuvat useista ristikkäisistä kerroksista puuviiluja, jotka on liimattu, kuumennettu ja puristettu tiiviiksi paketiksi. Näin saadaan erittäin vahva ja kevyt hylly, jolla ekologinen kestävyys on kirjaimellisesti rakenteen ytimessä. Vanerihyllyn akustiset värähtelynvaimennusominaisuudet ovat erinomaiset ja ne kestävät huomattavan suuria kuormia.

4 Paksu karkaistu lasihylly
Erittäin kestävä ja akustisilta ominaisuuksiltaan tarkoituksenmukainen hyllyvaihtoehto kiitos 10-millisen paksuutensa. Mustaksi värjätty lasihylly tarjoaa visuaalisesti modernin vaihtoehdon Stax 2G -mallistoon. Ja aivan kuten vanerihyllyt, myös lasihyllyt kestävät huomattavan suuria kuormia.

5 Värivaihtoehdot
Blok Stax 2G -hyllymoduuleja on kolmena eri värivaihtoehtona: musta lasihylly mustilla poskipaloilla, saarniviilutettu vanerihylly satiinivalkoisilla poskilla ja mustaksi petsattu saarniviilutettu vanerihylly pähkinäisillä poskilla. Nämä nykyaikaiset sävyvaihtoehdot tarjoavat monenlaiseen sisustukseen ja monen näköisiin laitteisiin tyylikkäästi istuvat modulaariset laitehyllyt.

6 Säädettävät jalat
Stax 2G -pohjamoduulissa on säädettävät jalat, joissa asiakas voi käyttää mukana tulevia kumitassuja tai teräspiikkejä riippuen omasta lattiamateriaalistaan. Intuitiivinen jalkaratkaisu mahdollistaa hyllyn saamisen vaakasuoraan olosuhteista riippumatta ja takaa suoran ja vakaan perustan korkealaatuisille hifilaitteille.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan esitteestä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tukeva rakenne, jokainen hyllytaso kestää 40kg painon.

  • Modulaarinen rakenne: helppo muokata ja laajentaa.

  • Shelf Base -mallin pohjassa säädettävät tassut joilla voidaan kompensoida alustan epätasaisuuksia.