Esitystekniikka

Esitystekniikka | Ideaali.fi

Esitystekniikka

Keskitymme yrityksenä korkealaatuisten ja hinta-laatusuhteeltaan asiallisten esitystekniikkakokonaisuuksien tarjoamiseen pääkaupunkiseudulla toimiville PK-sektorin yrityksille. Tyypillisimpiä toteuttamiamme kohteita ovat 1-20 henkilön neuvottelutilat, sekä ravintoloiden ja kuntokeskusten AV-ratkaisut. Näiden lisäksi olemme myös toteuttaneet yritysten viihde- ja taukotilojen AV-ratkaisuja. 

Toimiva esitystekniikka on monien osien summa. Korkealaatuiset ja käyttäjän todellisiin tarpeisiin vastaavat tuotteet ovat vasta ensimmäinen askel. Järjestelmän tulee olla myös yksinkertainen käyttää ja tilan ominaisuuksiin sopiva. Meillä järjestelmien suunnittelu lähtee käyntiin aina tilan ja asiakkaan tarpeiden huolellisesta kartoittamisesta. Kartoituksen pohjalta luomme tasapainoisen ja toimivan kokonaisuuden jossa huomioidaan niin tilan ominaisuudet, kuin käyttäjien yksilölliset tarpeet.

Akustiikka kuntoon

Tilan akustiikalla on suuri merkitys yleiseen viihtyvyyteen, sekä työskentelytehoon. 

Toisinaan törmäämme tilanteisiin joissa esitystekniikkaa sisältävien tilojen akustiikan optimointi on jäänyt huomiotta. Niin perinteisissä neuvottelutiloissa kuin videoneuvottelutiloissa tilan akustiikkalla on suuri vaikutus esitysten seurattavuuden kuin puheen ymmärrettävyyden kannalta. Tästä syystä tilan akustiikan optimointi on ensiarvoisen tärkeää korkealaatuisia neuvottelutiloja toteutettaessa. Akustiikan optimointi parantaa yhtälailla mm. ravintolasalien viihtyisyyttä.

Kauttamme saat myös akustiikan suunnittelu- ja toteutuspalvelut. 

Langatonta tekniikkaa

Meiltä kysytään kasvavissa määrin “langatonta” tekniikkaa. Todellisuudessa langatonta tekniikkaa on sanan varsinaisessa merkityksessä hyvin vähän, sillä laitteet kaipaavat toimiakseen sähköä. Mutta erinäisten audio- ja videosignaalien siirtäminen langattomasti tietokoneelta näytölle tai videotykille on nykypäivää. Järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja yhteensopivia myös eri valmistajien tablettien ja kännyköiden kanssa. Kysy lisätietoja, tule tutustumaan laitteisiin käytännössä toimitiloissamme tai kutsu meidät toimipaikkaasi kertomaan ja esittelemään langattomia ratkaisujamme. 

Langattomat presentaatioratkaisut ovat potentiaalinen ratkaisu myös tilanteissa joissa olemassa olevan tilan jo hiukan aikansa eläneen AV-järjestelmän laitteistoa ja toimintaa halutaan päivittää ilman mittavia uusia kaapelivetoja. Laitteistot ovat nopeita asentaa ja niiden käyttö on nopeasti omaksuttu. Eräässä kohteessa mm. videotykille tehdyt kaapelivedot oli toteutettu rakenteiden sisään jo vuosikymmeniä taaksepäin. Nämä kaapelit olivat rakenteiden sisällä jumissa niin, että uusia kaapelivetoja ei pystytty vetämään entisten vetojen tilalle, eikä tilan pintoihin haluttu minkäänlaisia pinta-asennus kanavia. Tässä tilanteessa langattoman presentaatioratkaisun asentaminen oli nopein ja kustannustehokkain tapa hoitaa asia kuntoon, jonka lisäksi asiakas arvosti mahdollisuutta peilata kuva kankaalle neljältä eri kuvalähteeltä samanaikaisesti. 

Toteutukset avaimet käteen periaatteella

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisia esitysvälineratkaisuja 100km säteellä PK-seudusta. Kysy rohkeasti tarjousta oman kohteesi kokonaisvaltaisesti esitystekniikka ratkaisusta. 

 

    Ota yhteyttä

    Ideaali