Puutarha- ja maisemasuunnittelijat

Kaiuttimet terassille | ideaali.fi

Puutarha- ja maisemasuunnittelijat

Auringonpaiste, sade, pöly, lumi ja suuret lämpötilavaihtelut koettelevat ulos asennettuja kaiuttimia.

Musiikintoisto on yhä kasvavissa määrin siirtynyt sisätiloista myös ulos. Yhä useampi kuuntelee lenkillä mielimusiikkiaan kuulokkeista, mökille mukaan lähtee kompakti Bluetooth-kaiutin, ja terasseilla sekä puutarhassa soi musiikki ulkokäyttöön soveltuvien kaiuttimien ja äänentoistojärjestelmien kautta. Ravintoloiden ja kahviloiden terassit ovat jo pitkään hyödyntäneet ulkokäyttöön soveltuvia kaiuttimia, ja nyt nämä ratkaisut ovat alkaneet yleistyä myös kotitalouksissa.

 

Kaiuttimet

Ulos asennettavien kaiuttimien tulee kestää merkittävien lämpötilavaihteluiden lisäksi vettä, pölyä sekä auringon UV-säteilyä. Edustamamme kaiuttimet tarjoavat vähintään IP66-luokituksen mukaisen säänkestävyyden sekä korkeatasoisen äänenlaadun. Lumi ja pakkanen eivät myöskään muodostu ongelmaksi, vaan valikoimamme kaiuttimet ovat osoittaneet kestävyytensä myös näissä olosuhteissa. Valikoimamme kattaa perinteisten pinta-asenteisten kaiuttimien lisäksi ulkokäyttöön soveltuvat uppokaiuttimet, ruukkukaiuttimet, kivijäljitelmät, sekä satelliittikaiuttimet, jotka voidaan asentaa maahan, puuhun, tolppiin tai seinäpintoihin.

 

Puutarha- ja maisemasuunnittelijat | Ideaali.fi
Kompaktit satelliittikaiuttimet sulautuvat helposti osaksi maisemaa. Muutaman satelliittikaiuttimen ja erillisen subwooferin eli bassokaiuttimen yhdistelmällä voidaan luoda korkealaatuinen äänentoisto laajalle kuuntelualueelle.

 

”Mutta ei meillä ole mitään käsitystä AV-järjestelmistä ja niiden toiminnasta saatikka asennuksesta.”

Itsekin PK-yrittäjinä ymmärrämme, että useimpien yritysten resurssit ovat rajalliset ja ne ovat tuottavimmassa käytössä, eli yrityksen ydintoiminnan pyörittämiseen liittyvissä toimissa. Uusien ja ennestään tuntemattomien osa-alueiden kuten AV-kokonaisuuksien omaksuminen ja hallitseminen voi tuntua rajallisten resurssien puitteissa mahdottomalta ja luotaan työntävältä ajatukselta. Toisaalta asiakkaiden toiveet ja odotukset muuttuvat tekniikan kehittyessä, eikä positiivinen erottautuminen kilpailijoistakaan olisi varmasti haitaksi. Tehdäksemme yrityksellenne AV-ratkaisujen tarjoamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja vaivatonta olemme luoneet sarjan selkokielisiä myynnin työkaluja, joiden avulla asiakkaan todelliset toiveet ja tarpeet saadaan kartoitetuksi. Näiden työkalujen hyödyntäminen ei edellytä syvällistä AV-tuntemusta. Niiden pääasiallinen tarkoitus on auttaa meitä yrityksenne kumppanina tekemään valtaosa työstä puolestanne.

 

Käytännössä

Asiakaskohtaamisessa voitte aktiivisesti mainita AV-ratkaisut osana tarjoamaanne palvelukokonaisuutta, tai voitte mainita palveluista asiakkaanne tekemän aloitteen tuloksena. Tässä vaiheessa voitte luovuttaa asiakkaalle kohteen tyyppiä vastaavan kartoitustyökalun. Vaihtoehtoisesti voimme sopia suoraan asiakaskohteen katselmuksen, erikseen sovittavana ajankohtana. Saamiemme taustatietojen pohjalta luomme ensimmäisen ratkaisumallin, suunnitelman ja kustannuslaskelman. Ratkaisuehdotuksia voidaan tarpeen mukaan jatkojalostaa asiakkaan ja muiden projektiin liittyvien tahojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta, kunnes lopputulos vastaa tarkasti asiakkaan todellisia tarpeita.

 

Yhteistyömallit

 

Konsultti

Konsulttimallissa hyödynnätte yrityksemme konsultointipalveluja. Luomiemme suunnitelmien pohjalta asiakas voi tehdä laitehankintansa parhaaksi katsomastaan paikasta. Tämän kategorian palveluihin voi sisältyä mm. laitteiston ominaisuuksien ja tyyppien määrittely, kaiutinpaikkojen määrittely jne.

 

Agentuuri

Agentuurimallissa tarjoatte yhteistyökumppaninamme asiakkaillenne yrityksemme tuotteita ja palveluja osana omaa palvelu- ja tuotepalettianne, tai vaihtoehtoisesti suosittelette asiakasta kääntymään suoraan puoleemme. Yrityksemme voi kantaa päävastuun käytännön suunnittelusta, tarjouslaskennasta ja tarpeen vaatiessa myös käytännön toteutuksesta – tarkemmat vastuualueet voidaan sopia tapauskohtaisesti. Toteutuneesta kaupasta maksamme yrityksellenne kaupan kokoon ja kokonaiskatteeseen sidotun agentuuripalkkion, ellei yrityksenne ohjeistus kiellä tällaisen palkkion vastaanottamista. Luomamme kartoitustyökalut ovat olennainen osa tätä yhteistyömallia.

 

Jälleenmyyjä

Jälleenmyyjämallissa yrityksenne kouluttautuu jälleenmyyjäksemme. Perimmäisenä ajatuksena on, että tietyllä aikavälillä kykenette työskentelemään itsenäisesti – tarpeen vaatiessa tarjoamme konsultointia ja käytännön apua. Tässä mallissa voitte ostaa projekteissanne käyttämänne tuotteet jälleenmyyjähinnoin.

 

Puutarha- ja maisemasuunnittelijat | Ideaali.fi
Meiltä myös kattava valikoima IPX6-luokiteltuja sään ja vedenkestäviä uppokaiuttimia, jotka soveltuvat asennettavaksi esim. terassien kattorakenteisiin. Nämä kaiuttimet kestävät myös suolaista merivettä.

 

Puutarha- ja maisemasuunnittelijat | Ideaali.fi
Oikein suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus takaa pitkäikäisen toimivuuden lisäksi optimaalisen äänenlaadun. Kauttamme saa myös kattavat suunnittelu- ja toteutuspalvelut.

 

Kiinnostunut yhteistyöstä?

Yhteistyön aloittaminen on helppoa. Ottakaa yhteyttä, niin sovitaan palaverista ja katsotaan mikä yhteistyömalli vastaisi parhaiten yrityksenne tarpeisiin.

    Ota yhteyttä

    Ideaali