Monitor Audio – johtavia tuotteita jo vuodesta 1972

Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Nykyään Monitor Audio on Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Kaikki Monitor Audion omistajat ovat myös aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa kärjessä olevan rakenteen ja viimeistelyn laadun, sekä lyömättömän hinta-laatusuhteen. Laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli.

Valmistajana Monitor Audio on yksi menestyneimmistä yrityksistä. Tuotteet ovat keränneet kymmenien ”vuoden tuote” palkintojen lisäksi sadoittain muita testimenestyksiä ympäri maailman.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta sillä on selkeitä etuja oikein tehtynä.

Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Kauttamme saat koko Monitor Audio valikoiman, jonka lisäksi myymälässämme on kuunneltavissa Suomen laajin valikoima valmistajan kaiuttimia.