Puutarhat ja terassit

Kaiuttimet terassille | ideaali.fi

Puutarhat ja terassit

Satoi tai paistoi. Hellettä tai pakkasta. Meiltä ympärivuotiseen ulkokäyttöön soveltuvat kaiuttimet terasseille ja puutarhaan.

Musiikintoisto on yhä kasvavissa määrin siirtynyt sisätiloista myös ulos. Yhä useampi meistä kuuntelee lenkillä mielimusiikkiaan kuulokkeista, mökille mukaan lähtee kompakti Bluetooth-kaiutin, ja terasseilla sekä puutarhassa soi musiikki ulkokäyttöön soveltuvien kaiuttimien kautta.

 

Puutarhat ja terassit | Ideaali.fi
Auringonpaiste, sade, pöly, lumi ja suuret lämpötilavaihtelut koettelevat ulos asennettuja kaiuttimia. Valikoimissamme on useita kaiuttimia jotka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön haastavissa olosuhteissa.

 

Kaiuttimet

Ulos asennettavien kaiuttimien tulee kestää merkittävien lämpötilavaihteluiden lisäksi vettä, pölyä sekä auringon UV-säteilyä. Edustamamme kaiuttimet tarjoavat vähintään IP55-luokituksen mukaisen säänkestävyyden, sekä korkeatasoisen äänenlaadun.

Valikoimamme kattaa perinteisten pinta-asenteisten kaiuttimien lisäksi ulkokäyttöön soveltuvat uppokaiuttimet, ruukkukaiuttimet, kivijäljitelmät, sekä sateliittikaiuttimet jotka voidaan asentaa maahan, puuhun, tolppiin tai seinäpintoihin.

 

Kokonaisvaltaiset ratkaisut

Kuvittele aurinkoisella terassilla mielimusiikin ja kirjan parissa vietettyä lomapäivää. Ystävien parissa, hyvän musiikin ja ruuan kera vietettyä grillijuhlaa tai talvista iltaa lämpimässä ulkopaljussa mielimusiikkia kuunnellen. Tässä vain muutamia tilanteita, joissa ulkoäänentoistoon soveltuva laitteisto pääsee oikeuksiinsa. Kun musiikki toistuu vielä korkealaatuisesti ja järjestelmän ohjaaminen käy helposti omalta puhelimelta tai tabletilta käsin, voivat juhlat alkaa.

Musiikin siirtyminen fyysisistä tallenteista internetin musiikkipalveluihin – Spotify, Tidal, Deezer jne. – mahdollistaa uudenlaisia tapoja kuunnella ja hallinnoida musiikkia. Tarjoamamme laitekokonaisuudet ovat yhteensopivia internetin suosituimpien musiikkipalveluiden kanssa. Mobiililaitteeltasi (Android & iOS), voit valita toistettavan kappaleen, levyn, soittolistan tai radiokanavan ja määritellä toistovoimakkuuden, sekä alueen missä haluat musiikin soivan. Voit halutessasi valita myös eri äänilähteen eri alueille tai toistaa samaa musiikkia kaikilla alueilla.*

Kun tavoitteena on helppo käytettävyys, korkea äänenlaatu ja jämerä mekaaninen kestävyys, löydät ratkaisun meiltä.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yksilölliset tarpeesi ja niihin vastaava kokonaisratkaisu.

 

Puutarhat ja terassit | Ideaali.fi
Meiltä löytyy valikoima myös sään ja vedenkestäviä uppokaiuttimia, jotka soveltuvat asennettavaksi esim. terassien kattorakenteisiin. Nämä kaiuttimet kestävät myös suolaista merivettä.

 

Puutarhat ja terassit | Ideaali.fi
Puutarhaan suunnatut ulkokaiuttimet sulautuvat tehokkaasti osaksi maisemaa. Useiden kompaktien sateliittikaiuttimien ja subwooferin yhdistelmällä voidaan luoda laaja-alainen ja tasainen äänikenttä suureenkin puutarhaan.

 

Puutarhat ja terassit | Ideaali.fi
Väärä kuva? Ei, vaan kukkaruukuiksi naamioituja kaiuttimia. Nämä ruukut mahdollistavat aitojen kasvien istuttamisen, sekä musiikin toistamisen. Erinomainen ratkaisu niin kotien terasseille ja parvekkeille, kuin ravintoloiden ja kahviloiden kausiluonteiseen ulkoäänentoistoon. Valikoimassamme useita malleja.

 

Puutarhat ja terassit | Ideaali.fi
Kiviksi naamioidut kaiuttimet sulautuvat osaksi kallioisia ja karuja maastoja. Meiltä useita koko ja värivaihtoehtoja

 

Puutarhat ja terassit | Ideaali.fi
Oikein suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus takaa pitkäikäisen toimivuuden lisäksi optimaalisen äänenlaadun. Kauttamme saat myös kattavat suunnittelu ja toteutuspalvelut.

* Ohjattavien toisistaan riippumattomien toistoalueiden määrä riippuu valitusta laitekokonaisuudesta.

 

    Ota yhteyttä

    Ideaali