Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

 

Ravintolat ja kahvilat | Ideaali.fi
Tilan estetiikkaan istuvan, oikeaoppisesti suunnitellun ja toteutetun äänentoistojärjestelmän kautta toistettava Ravintolan imagoa tukeva soittolista, voi todistetusti johtaa asiakasviihtyvyyden ja keskiostosten kasvuun, kun äänentoistojärjestelmä istuu tilan estetiikkaan ja on oikeaoppisesti suunniteltu ja toteutettu. Tämän ravintolan äänentoisto on toteutettu pintoihin sävytetyillä Artcoustic kaiuttimilla.

Ravintoloiden ja kahviloiden AV-järjestelmiä suunnitellessa tulee huomioida useita eri tekijöitä, näitä ovat mm. tilan yleinen käyttötarkoitus, asiakaspaikkojen määrä sekä sijoittelu, tilan akustiikka ja visuaaliset tekijät. Huolellisesti suunniteltu ja asennettu kokonaisuus takaa, että investoidun laitteiston täysi potentiaali tulee hyödynnettyä. Järjestelmän tulee myös olla helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava. Sisätilojen järjestelmiä toteutettaessa tulisi panostaa visuaalisten tekijöiden lisäksi äänentoiston selkeyteen myös alhaisilla äänenvoimakkuuksilla.

Yleisellä tasolla suosittelemme toteuttamaan äänentoiston riittävän tasokkaana tai luopumaan ideasta kokonaan. Viihtyvyyden kannalta on parempi, että tilassa ei soi musiikki ollenkaan, sen sijaan, että musiikki toistuu heikkolaatuisena. Musiikin suoratoistopalvelut yhdistettynä tarjoamiimme laitekokonaisuuksiin mahdollistavat miljoonien kappaleiden rajattoman toistamisen, omien soittolistojen luomisen, sekä haluttaessa täysin vapaasti ohjattavat ja toisistaan riippumattomat audioalueet. Mobiililaitteille asennettavan applikaation kautta voidaan helposti määrittää kullakin alueella toistettava musiikki, sekä äänenvoimakkuus. Haluttaessa yksittäisiä alueita voidaan yhdistää keskenään suoraan applikaatiosta käsin, näin voidaan luoda esim. ”party” asetus, jossa kaikki järjestelmän audioalueet toistavat samaa musiikkia. Vaihtoehtoisesti toisto voidaan rajata vain yhden kabinetin alueelle.

 

Terassit

 

Ravintolat ja kahvilat | Ideaali.fi
Terassien ja muiden ulkotilojen kaiutinratkaisujen tulee kestää merkittävien säävaihtelujen lisäksi auringon UV-säteily.

Ulos asennettavien kaiuttimien tulee kestää merkittävien lämpötilavaihteluiden lisäksi vettä, pölyä sekä auringon UV-säteilyä. Edustamamme kaiuttimet tarjoavat korkean IP- luokituksen mukaisen säänkestävyyden ja korkeatasoisen äänenlaadun sekä suojauksen auringon UV-säteilyn aiheuttamaa rappeutumista ja kellastumista vastaan. Terassien äänentoistojärjestelmät voidaan kytkeä saumattomasti samaan ohjausjärjestelmään sisätilojen äänentoistojärjestelmien kanssa.

 

Ravintolat ja kahvilat | Ideaali.fi
Kauttamme saatavat infonäytöt on varustettu monipuolisin ominaisuuksin ja 24/7 toimintavarmuudella. Valikoimiimme kuuluu myös laaja kattaus videoprojektoreita ja valkokankaita.

    Ota yhteyttä

    Ideaali