Info

MIKÄ IDEAALI?

Keitä me olemme

Olemme Vantaalla toimiva AV-tuotteiden ja ohjausjärjestelmien maahantuontiin, myyntiin, suunnitteluun, asennukseen ja konsultointiin erikoistunut yritys. Oletpa sitten huippuluokan äänentoistojärjestelmää etsivä hifiharrastaja, huokeahintaista ja kompaktia Bluetooth-kaiutinta etsivä opiskelija, kotiautomaatiota ja AV-ratkaisuja kaipaava omakotitalon rakentaja, tai yrityksen tekniikka- ja AV-hankinnoista päättävä taho, niin kauttamme saat niin yksittäiset tuotteet kuin kokonaisratkaisutkin.

Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta emme otsa rypyssä. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja pitkä asiakassuhde projektin koosta ja kaupan loppusummasta riippumatta.

Lisäämme verkkokauppaamme jatkuvasti tuotteita ja hiomme kaupan toimintoja ja käytettävyyttä jatkuvasti.  Verkkokaupan lisäksi palvelemme näyttelytilassamme Vantaan Porttipuistossa (100m IKEAlta), jossa on mahdollisuus tutustua edustamiimme tuotteisiin ja kokonaisratkaisuihin käytännössä, sekä tehdä ostoksia.

Sivuiltamme löydät tasaisesti kasvavan valikoiman rehellisiä asiantuntija-artikkeleita, oppaita, messuraportteja ja maanläheisiä käytännön neuvoja. Voit hyötyä niistä teetpä ostoksesi mistä tahansa.

ARVOMME

Rehellisyys

Olemme ihmisiä, joten teemme virheitä. Näin tapahtuessa myönnämme virheemme ja pyrimme korjaamaan asian. Kerromme myös totuuden, vaikka se ei olisi aina meille edullinen.

Ihminen on tärkein

Tekniikan kuuluu palvella ihmistä. Etsimme ratkaisun, joka palvelee asiakkaan tarpeita ja kukkaroa parhaiten. Se ei välttämättä ole teknisesti paras tai meidän kukkarollemme anteliain, mutta se vastaa annettujen rajojen sisällä parhaiten sinun tarpeitasi.

Palvelu

Palvelemme kuten haluaisimme itseämme palveltavan. Se tarkoittaa joustavuutta, kommunikointia, kuuntelemista, lupauksien pitämistä, avuliaisuutta ja asiantuntemusta.

ASIANTUNTEMUS

Ideaali edustaa alansa ehdotonta kärkeä Suomessa. Henkilökuntamme kouluttautuu ja päivittää tietotaitoaan jatkuvasti. Henkilökuntaamme kuuluvat THX Level II, ISF Level II, HAA Calibrator, Professional Video Alliance calibrator ja SMT Tuner -sertifioidut henkilöt. Nämä kirjainyhdistelmät eivät varmasti kerro suurimmalle osalle mitään, mutta voimme kuitenkin sanoa meillä olevan kattava kokemus mm. seuraavista osa-alueista:

  • Tila-akustiikka – erikoistuminen pienten tilojen (<400 m2) akustiikkaan.
  • AV-suunnittelu – yritykset & kotitaloudet.
  • Hifi-, kotiteatteri- ja monialuejärjestelmien suunnittelu, toteutus ja kalibrointi.
  • Näyttöjen ja projektoreiden kuvakalibroinnit
  • Tilojen 3D-mallinnukset ja rakennepiirustukset.
  • Automaatio- ja ohjausjärjestelmät (Control4)

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Emme ole kaikkien alojen asiantuntijoita, joten toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Yhteistyökumppaneihimme lukeutuu sähkö-, LVI- ja turva-alan toimijoita sekä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoja. Verkostoidumme jatkuvasti eri alojen asiantuntijayritysten kanssa, jotta voimme tarjota loppuasiakkaalle mahdollisimman kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja.

Yhteistyöverkostomme kanssa olemme olleet mukana toteuttamassa mitä mielikuvituksellisimpia projekteja. Näissä olemme toimineet niin pääurakoitsijan, kuin aliurakoitsijan sekä konsultin ominaisuudessa. Tarjoamamme palvelut ja tuotteet ovat myös osa useiden yhteistyökumppaneidemme palvelutarjontaa. Riippumatta yrityksesi koosta ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä.

ASIANTUNTIJATIIMI

Samu Saurama 

Samu on tuttu monille hifi- ja kotiteatteriharrastajille jo edesmenneen Hifi-lehden ajoilta, sekä myöhemmin Hifimaailma lehden tiimoilta, jossa Samu toimi niin toimituspäällikkönä, kuin päätoimittajana ennen siirtymistään omatoimiseksi yrittäjäksi vuonna 2011. Uransa aikana Samu on testannut satoja tuotteita, tehnyt lukemattoman määrän erilaisia mittauksia, sekä suunnittellut itse lukuisia kaiuttimia joista monet ovat saavuttaneet DIY harrastajien keskuudessa vankan aseman.

Samuun voit törmätä niin työmailla, kuin toimistomme neuvottelopöydän ääressä. Samu ei pelkää liata käsiään, työhaalarit ovat Samulle yhtälailla tuttu varuste, kuin läppäri ja arat mittamikrofonitkin. Samu on tuttu näky kohteissa joissa kaivataan apua äänentoistojärjestelmien kalibroinnissa, sekä erinäisissä laiteasennuksissa ja rakennushommissa. Vapaa-ajallaan Samu nauttii pyöräilystä. Toisin kuin valtaosa meistä tavallisista fillaristeista, Samu liikkuu pyörällä vuoden ympäri.

Martti Liikala 

Martti on toiminut Suomen AV-markkinoilla jo vuodesta 1997. Tänä aikana Martti on suorittanut mm. THX, ISF, HAA, Professional Video Alliance ja SMT sertifiointeihin johtaneet koulutukset ja kokeet. Vuosien saatossa Martti on ollut mukana suunnittelemassa, konsultoimassa, sekä toteuttamassa myös useiden muiden alan toimijoiden projekteja kohteissa joissa on haettu selkeästi tavanomaista suoritusta ja tasoa parempaa lopputulosta.

Hallinnointi ja myyntitöiden lisäksi päivät kuluvat akustiikkasuunnitelmien, 3D mallinnusten ja erinäisten kalibrointi ja asennusprojektien parissa. Vapaa-ajallaan Martti nauttii mahdollisuuksien mukaan kiireettömästä olemisesta, sekä kamppailulajeista ja kesäisin melonnasta.

Ideaali