Integra Audio on Onkyon sisaryhtiö, joka on erikoistunut korkealaatuisten AV-laitteiden valmistukseen. Integra sai alkunsa vuonna 1969 jolloin julkaistiin valmistajan ensimmäinen tuote — vahvistin Model 701.

Perustamisestaan lähtien Integra on kulkenut kehityksen etujoukoissa. Kun Dolby julkaisi Dolby Digital järjestelmänsä, Integra oli ensimmäisten joukossa julkaisemassa yhteensopivan AV-vahvistimen. Kun THX julkaisi kotilaitteille suunnatun laatuohjelmansa, oli Integra jälleen ensimmäisten sertifioitujen tuotteiden joukossa.

Vuonna 1999 Integra teki tietoisen päätöksen keskittyä korkealuokkaisten AV-laitteiden valmistukseen. Jakelu rajattaisiin vain ammattitaitoisille ja asennuspalveluja tarjoaville jälleenmyyjille.

AV-vahvistimien Lexus

Onkyon ja Integran suhdetta toisiinsa voisi verrata Toyotan ja Lexuksen suhteeseen automaailmassa. Onkyon tuotteet tarjoavat monipuoliset ominaisuudet hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Integran tuotteissa on panostettu kertaluokkaa enemmän tuotteiden käytettävyyteen ja komponenttien laatuun. Integra tuotteilla onkin ainutlaatuinen 3v vaihtotakuu.

Integra erinomainen vaihtoehto, jos etsit varmatoimista AV-vahvistinta, jonka komponentit ja äänenlaatu edustavat AV-vahvistimien ehdotonta kärkeä, ominaisuuksista tinkimättä.