fbpx

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Osoite: Santaradantie 10 01380 Vantaa

Puhelin: 050-434 4512 (Arkisin klo 10-16)

Sähköposti: info@ideaali.fi

Laskutustiedot: Ostolaskujen vastaanotto: Verkkolaskuna 003710927408 Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (Liaison) Sähköpostitse fennoa.FI.P.127676-5@docinbound.com


Aukioloajat

Olemme usein tien päällä asiakastapaamisissa ja työmailla. Tarjoamme kuitenkin tuotteistamme ja palveluistamme kiinnostuneille mahdollisuuden tehdä ostoksia ja tutustua tarjontaamme näyttelytiloissamme Vantaan Tikkurilassa. Esillä on laaja valikoima edustamiamme tuotteita.

Näyttelytilamme palvelee:

  • Kuluttajia ja yritysasiakkaita maanantaista perjantaihin.
  • Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan – myös viikonloppuisin.

Olemmeko paikalla nyt?

  • Vielä toistaiseksi näyttelytilamme palvelee sopimuksen mukaan. Mikäli haluat tulla tutustumaan tarjontaamme tai keskustelemaan omasta projektistasi ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.


Toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla kivenheiton päässä Vantaan Ikeasta ja Tikkurilan juna-asemasta. Meiltä voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan, jolloin pääsee tutustumaan tarjontaamme ja kertomaan omista tarpeistaan kiireettömässä ja rauhallisessa ilmapiirissä. Pihalla on parkkitilaa varmasti vapaana, joten sinun ei tarvitse ajaa korttelirallia löytääksesi parkkipaikkaa.

Ideaali