fbpx

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Osoite: Santaradantie 10 01380 Vantaa

Puhelin: 050-434 4512 (Arkisin klo 10-16)

Sähköposti: info@ideaali.fi

Laskutustiedot: Ostolaskujen vastaanotto: Verkkolaskuna 003710927408 Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (Liaison) Sähköpostitse fennoa.FI.P.127676-5@docinbound.com


Aukioloajat

Olemme usein tien päällä asiakastapaamisissa ja työmailla. Tarjoamme kuitenkin tuotteistamme ja palveluistamme kiinnostuneille mahdollisuuden tehdä ostoksia ja tutustua tarjontaamme näyttelytiloissamme Vantaan Tikkurilassa. Esillä on laaja valikoima edustamiamme tuotteita. Lähetä meille sähköpostia tai soita ja varaa oma esittelyaikasi, myös ilta-ajat ovat mahdollisia. Näin varmistat, että olemme paikalla ja että saat halutessasi tutustua tuotteisiin rauhassa.

Näyttelytilamme palvelee:

  • Kuluttajia ja yritysasiakkaita maanantaista lauantaihin sopimuksen mukaan – myös ilta-ajat mahdollisia.
    HUOM: Loma-kausi on käynnistynyt, palvelemme ti-pe klo 10-16,  19.6 – 13.7 välisenä aikana.

Olemmeko paikalla nyt?

  • Olemme pääosin paikalla, mutta toisinaan olemme suorittamassa asennuksia ja kalibrointeja asiakkaidemme luona. Joten ennen paikalle tuloa soitathan meille tai varmistathan paikalla olomme sähköpostitse jotta vältyt turhalta käynniltä. Kiitos.


Toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla kivenheiton päässä Vantaan Ikeasta ja Tikkurilan juna-asemasta. Meiltä voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan, jolloin pääsee tutustumaan tarjontaamme ja kertomaan omista tarpeistaan kiireettömässä ja rauhallisessa ilmapiirissä. Pihalla on parkkitilaa varmasti vapaana, joten sinun ei tarvitse ajaa korttelirallia löytääksesi parkkipaikkaa.

Ideaali