Valkokangas kotiteatteriin

Mikä kangas on paras kotiteatteriin?
[show_more more=MORE less=LESS]
Meillä on laaja valikoima erilaisia valkokankaita eri käyttötarpeisiin. Valikoimista löytyy kehikkokankaita, moottoroituja kankaita, valoisien tilojen kankaita, kattoon upotettavia kankaita jne. Kysy rohkeasti neuvoa mikäli olet epävarma mikä kangas sopisi juuri sinun tilaasi ja käyttötarpeisiisi parhaiten.

Voinko käyttää valkoista seinää valkokankaan sijasta?

Voit toki heijastaa kuvan valkoiselle seinälle, mutta missään tapauksessa tämä ei ole optimaalinen vaihtoehto. Parhaan kuvanlaadun varmistamiseksi tarvitset valkokankaan jonka ominaisuudet on optimoitu käyttötarkoitusta varten ja joka soveltuu käytettävän tilan ominaisuuksiin. Jos tilassa on mm. paljon hajavaloa voi oikea valinta olla juuri tällaisiin tiloihin suunniteltu valkokangas.

Onko huoneen seinien värillä väliä lopputuloksen kannalta?

Vaaleat seinät heijastavat enemmän niihin osuvaa valoa kuin tummat ja mattapintaiset seinäpinnat. Näin ollen tummat ja mattapintaiset seinä- ja kattopinnat takaavat paremman kontrastitoiston kuin runsaammin valoa heijastavat vaaleat seinäpinnat. Tästä syystä et mm. elokuvateattereissa törmää vaaleisiin seinäpintoihin.
[/show_more]