59 %

Artcoustic litteä tornisubwoofer KÄYTETTY

Original price was: 3 900 €.Current price is: 1 600 €. / kpl

Artcoustic seinäsubwoofer ei ensivilkaisulla paljasta ollenkaan olevansa subwoofer vaikka elementtipinta-alaa on kuuden 10″ elementin verran!

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 138,93  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 1 667,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Artcoustic litteä tornisubwoofer

Artcoustic litteä tornisubwoofer – tanskalainen erittäin järeä ja silti huomaamaton subwoofer

Artcoustic on tanskalaisvalmistaja, jonka kaiuttimet on mietitty niin, että ne istuvat mahdollisimman hyvin sisustukseen. Monelle Artcousticin kaiutin menee taulusta eivätkä vieraatkaan arvaa mitään ennen kuin musiikki alkaa soida.

Litteä tornisubwoofer sisältää kuusi (!) 10-tuumaista bassoelementtiä suljetussa kotelossa. Pinta-alaa on suurinpiirtein yhtä paljon kuin kahdessa 18-tuumaisessa eli todella paljon vaikka seinälle asennettuna tätä ei subwooferiksi tunnista. Tornisubwoofer on passiivinen eli vaatii erillisen vahvistimen. Voit valita itse käyttämäsi vahvistimen tai ostaa mukaan kolmekanavaisen Artcoustic-päätevahvistimen. Kiitos valtavan kartiopinta-alan Artcoustic tornisubwooferin äänenpainevarat riittävät vaativaan kotiteatterikäyttöön tai isoonkin tilaan.

Subwooferin ytimenä käytetään tanskalaisia pitkäiskuisia bassoelementtejä, joiden moottorissa on nelikerroksinen kuparinen puhekela tuomassa lisää voimakerrointa ja oikosulkurengas minimoimassa särökomponentit. Kartio on jäykkä viisikerroksinen komposiittimalli, jonka massa yhdessä muiden liikkuvien osien massan kanssa tekee tästä kokoisekseen järeän bassoelementin, jonka toisto ylettyy kuuloalueen alarajalle asti ja lisäksi soundi on sävykkään napakka ja tarkka. Lineaarisesti toimivat bassoelementit ilman haitallisia resonansseja ovat erinomainen ydin laadukkaalle subwooferille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Syvyys vain 15 cm.

  • Valtava kartiopinta-ala vastaa kahta 18-tuumaista.
  • Tällä on vaikeampi leuhkia kavereille kuin pakastearkun kokoisella subwooferilla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Artcoustic

Taajuusalue

20 – 200 Hz (riippuu käytettävästi vahvistimesta)

Suositeltu vahvistinteho

100 – 1000 W

Elementit

6 kpl 10" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

150 x 430 x 1830 mm (350 x 440 x 1830 mm sisältäen jalustalevyn)

Viimeistely

Musta