35 %

Audiovector QR7 lattiakaiutin DEMOPOISTO

Original price was: 5 700 €.Current price is: 3 690 €. / pari

Tiptop-siisti kiiltomusta myymälän demopari hyvällä alennuksella! Audiovectorin tyylikäs lattiakaiutin, jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 317,83  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 3 813,98 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Audiovector QR7

QR-sarjan palkittu lippulaiva – Audiovector QR7

Tiptop-siisti kiiltomusta myymälän demopari hyvällä alennuksella! Tuotteelle 5v takuu.

QR-malliston suurin lattiakaiutin on 2022 vuoden lopussa julkaistu malliston uusi lippulaiva. Tämä näyttävä lattiakaiutin tarjoaa ulottuvan ja dynaamisen bassotoiston lisäksi ilmavan ja erottelevan keski- ja ylä-äänien toiston kaatumatta kuitenkaan riipivän kirkkaaseen ja päällekäyvään sointiin. Äänitteiden eri yksityiskohdat tarjoillaan selkeästi ja solistit asettuvat äänikuvaan kuin istuisit konsertin ensimmäisellä rivillä.

Audiovector QR7 | Ideaali.fi

Tekniikka äänentoiston palveluksessa

Audiovector QR7 on varustettu kahdella 8″ bassoelementillä, 6″ keskiäänielementillä ja QR-sarjan muista malleista tutulla AMT-diskantilla. Toteutukseltaan QR7 on puhdas 3-tie kaiutin.

Korkean herkkyytensä vuoksi (90.5db), kaiutinta voi ajaa myös pienitehoisella vahvistimella äänen kärsimättä, vaikkapa pehmeämmän sävyisellä putkivahvistimella tai rytmikkäällä transistorilla, mikä sinulle ja musiikkityylillesi parhaiten sopii.

Audiovectorin tuotteissa käytetyt elementit ovat valmistajan oman suunnittelun tulosta ja niiden valmistuksesta vastaavat huippuluokan 3-osapuolen elementti valmistajat. Näin jokainen elementti on sovitettu ja suunniteltu jo alkujaan palvelemaan haluttua lopputulosta. QR7:n kotelo on toteutettu perinteistä MDF levyä tiheämmästä HDF levystä joka on upeasti viimeistelty joko maali tai viilupinnalla. Tukeva ja resonoimaton kotelo varmistaa, että ei toivotut kotelovärähtelyt eivät pääse värittämään kaiuttimen sointia.

QR 7 sointuu mainiosti muiden QR-sarjan tuotteiden kanssa yhteen kotiteatterikäytössä. Lisäämällä QR Sub, QR Center ja sirot, helposti seinään kiinnitettävät QR wall:it, saat erittäin suorituskykyisen kotiteatterin, musiikinkuuntelun rinnalle.

Tule tutustumaan kaiuttimeen myymälässämme Vantaan IKEAn kupeessa ja totea itse olisiko tässä sinulle sopiva kaiutin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas viimeistely ja useita pintaviimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva sointi.

  • Napakka ja dynaaminen bassotoisto.

  • Kaiuttimen korkea resoluutio paljastaa sitä syöttävän vahvistimen puutteet, joten valitun vahvistimen tulisi olla korkealaatuinen ja tehoiltaan vähintään 50w RMS.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Audiovector

Taajuusalue

28 – 52 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

90.5 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 300w

Elementit

1 x ATM diskantti, 1 x 6" keskiääninen, 2 x 8" bassoelementtiä.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1040 x 250 x 400 mm (kork x lev x syv)

Paino

36.2kg

Viimeistely

Kiiltomusta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta