Uutuus

Cabasse Rialto aktiivikaiutin

3 290 2 890  / pari

Cabasse Rialto saa osakseen epäuskoisia katseita käsittämättömän dynaamisella ja ulottuvalla bassotoistollaan, hienolla keski -ja ylä-äänien erottelullaan ja erittäin kattavilla ominaisuuksillaan. Tämä kannattaa käydä kuuntelemassa!

Poista

Kuvaus

Cabasse Rialto aktiivikaiutin

Suun hymyyn vetävää dynamiikkaa ja auktoriteettia.

Rialto on kompakti 3-tie aktiivikaiutin joka tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia yhdistettynä erinomaiseen äänenlaatuun. Rialtoa kuunnellessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä käsittämättömän dynaamiseen ja ulottuvaan bassotoistoon, tätä kaiutinta demotessasi saat kerta toisenta jälkeen vakuutella kavereillesi, että huoneessa ei ole erillistä subwooferia. Tämä hämmentävä bassotoiston auktoriteetti yhdistettynä neutraaliin ja rasittamattomaan keski -ja ylä-äänien toistoon tekee Rialtosta erittäin potentiaalisen vaihtoehdon harrastajille jotka etsivät kompaktia kaiutinratkaisua joka kykenisi silti aidosti toistamaan koko äänialueen uskottavasti ilman subwooferia, yleisestä äänenlaadusta tinkimättä.

Rialto sisältää myös sisäänrakennetun tuen verkon suosituimmille musiikkipalveluille kuten Spotify, Tidal, Qobuz jne. Näiden lisäksi voit kytkeä siihen niin analogiset kuin digitaaliset ohjelmalähteesi levysoittimesta USB-kovalevyyn. Lisäksi Bluetooth tarjoaa helpoimman mahdollisen kytkettävyyden puhelimiin ja tabletteihin tilanteissa joissa Wi-Fi tai langallinen verkkoyhteys ei ole käytettävissä. Valtaosan televisioista voit kytkeä kaiuttimiin HDMI eARC liitännän kautta.

 

 

Apple ja Android mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla Cabasse StreamControl -sovelluksella voit ohjata kaiuttimien monia toimintoja. Voit rakentaa monihuonejärjestelmän ja hallita sitä, valita kaiuttimille haluamasi äänensävyn, kalibroida äänen kaiuttimen sijoituspaikalle, määritellä ääniohjauksen ja tietenkin hallita soitettavaa musiikkia. Spotify ja Tidal Connect tuki mahdollistaa musiikin suoratoiston suoraan näistä applikaatioista käsin. AirPlay 2 tuki on varmasti taas Apple ekosysteemiä käyttävien mieleen.

Pitkälle vietyä hi-techiä

Audiofiilit arvostavat sitä, että kolmitiekaiuttimen kaikki kaiutinelementit ovat samalla akselilla. Pääosan äänestä tuottava koaksiaalielementti on hiilikuitukartioinen ja sen moottori perustuu tehokkaaseen neodyymimagneetiin. Koaksiaalielementti toimii pistemäisenä äänilähteenä joten kaikki siitä lähtevä äänisäteily on aina oikeassa vaiheessa riippumatta kuuntelukulmasta. Äänensävy myös pysyy tasapainoisena riippumatta kuuntelupaikasta.

Kehittyneet DSP-prosessorit mahdollistavat soinnin sovittamisen niin tilasi akustiikkaan kuin henkilökohtaisiin mieltymyksiin sopivaksi. Tasaisesti julkaistavien ohjelmistopäivitysten mukana kaiuttimien ominaisuudet päivittyvät mm. uusilla suoratoistopalveluiden tuilla.

Tule, vertaa ja koe itse.

Cabasse Rialto kaiuttimet ovat kuunneltavissa toimitiloissamme Vantaan Porttipuistossa vain 100m IKEAn tavaratalosta. Meillä pääset vertaamaan Rialton sointia mm. Kef LS50 Wireless 2 malliin, sekä valikoituihin Genelec malleihin. Tätä kaiutinta ei kannata ennakkoluuloisena jättää kuuntelematta, kyse on niin vakuuttavasti soivasta kaiuttimesta, että saatat säästää pitkän pennin ostamalla parin Rialtoja muiden vaihtoehtojen sijaan.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

 

Best Music Streaming Service in 2021

Rialtossa on sisäänrakennettu tuki netin suosituimmille suoratoistopalveluille..

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upea highend-kaiutin ja järeä subwoofer yhdessä paketissa.

  • Erinomainen viimeistely ja hämmentävän hieno äänenlaatu.

  • Erittäin kompakti.

  • Suora tuki netin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille: Spotify, Tidal jne

  • HDMI eARC tuki.

  • Vain kaksi värivaihtoehtoa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

30 – 27 000 Hz

Teho

450W/900W bassoelementille, 300W/600W keskiäänille ja 300W/600W diskantille jatkuvaa/hetkellistä tehoa.

Sisääntulot

Ethernet/WiFi, Bluetooth, S/PDIF optinen, USB, RCA analoginen, HDMI ARC

Elementit

130mm koaksiaalielementti ja 170mm bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

260 x 206 x 239mm

Paino

10 kg / kpl

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta