9 %
9 %
9 %

Cabasse The Pearl Akoya -aktiivikaiutin

1 590 1 450  / kpl

Cabasse The Pearl Akoya on vain 22-senttinen upeasti soiva high-end aktiivikaiutin jossa on sisäänrakennettuna tuki suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille.

Poista

Kuvaus

Cabasse The Pearl Akoya -aktiivikaiutin

Cabasse The Pearl Akoya, The Pearl -mallin hienous ja äänenlaatu pienemmässä koossa

The Pearl Akoya on halkaisijaltaan vain 22-senttinen moderni, uniikki ja korkearesoluutioinen aktiivikaiutin, jonka hi-tech-ratkaisut palvelevat sekä musiikkinautinnon maksimoimista että visuaalista viehättävyyttä. Viehättävyyttä, joka on aina ollut ranskalaisen Cabassen tavaramerkki. The Pearl Akoya -kaiuttimien ideat polveutuvat suoraan isommasta The Pearl -mallista ja La Sphere -lippulaivamallista. The Pearl Akoya tukee kaikki oleellisia striimauspalveluja kuten Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer jne ja voit kytkeä siihen niin analogiset kuin digitaaliset ohjelmalähteesi levysoittimesta USB-kovalevyyn. Lisäksi Bluetooth tarjoaa helpoimman mahdollisen kytkettävyyden puhelimiin ja tabletteihin.

Tärkeämpää kuin hurjat numerot teknisissä tiedoissa ovat ilon kyyneleet silmäkulmissa lempimusiikilla ja -elokuvilla. Valtava määrä tehoa ja todella pitkälle viedyt tekniset ratkaisut eivät ole itseisarvo, ne ovat vain palvelemassa musiikista nauttimista. The Pearl Akoya toistaa alueen 30 – 27 000 Hz eli bassoilla kiitettävän alas ja diskantilla yli ihmisen kuuloalueen. Tämä yhdessä erittäin terveen akustisen perusratkaisun, hyvän dynamiikan ja hyvin pitkälle hiottujen yksityiskohtien kanssa tuottaa erittäin puhtaan äänen, joka on rasittamaton ja läpinäkyvä, vie syvälle teokseen ja herättää vahvoja tunteita.

Cabasse StreamControl -sovelluksella puhelimessa tai tabletissa voit ohjata kaiuttimien monia toimintoja. Voit rakentaa monihuonejärjestelmän ja hallita sitä, valita kaiuttimille haluamasi äänensävyn, kalibroida äänen kaiuttimen sijoituspaikalle, määritellä ääniohjauksen ja tietenkin hallita soitettavaa musiikkia. Ja jotta voit nauttia hyvästä musiikista muuallakin kuin olohuoneessasi, The Pearl Akoyan mukana tulee mittatarkka kuljetuslaukku. Voit ottaa kaiuttimen aina mukaasi kun haluat.

Pitkälle vietyä hi-techiä

Audiofiilit arvostavat sitä, että kolmitiekaiuttimen kaikki kaiutinelementit ovat samalla akselilla. Pääosan äänestä tuottava koaksiaalielementti on hiilikuitukartioinen ja sen moottori perustuu tehokkaaseen neodyymimagneetiin. Koaksiaalielementti toimii pistemäisenä äänilähteenä joten kaikki siitä lähtevä äänisäteily on aina oikeassa vaiheessa riippumatta kuuntelukulmasta. Äänensävy myös pysyy tasapainoisena riippumatta kuuntelupaikasta.

Pallomuotoinen paksuseinäinen kotelo on akustisesti edullisin mahdollinen ja äärimmäisen jäykkä. Kotelomateriaali on yhdistelmä hartsilla toisiinsa sidottua lasikuitua, hiilikuitua ja puukuituja. Näin on saatu 17-senttisen bassoelementin ja 900 wattia hetkellistä tehoa syöttävän vahvistimen kestävä rakenne.

Keskiäänielementille ja diskantille on kummallekin 600 wattia hetkellistä tehoa syöttävät vahvistimet eli yhdessä kaiuttimessa on 2,1 kW vahvistimet. Jatkuvaa tehoa vahvistimet pystyvät tarjoamaan puolet hetkellisestä eli 1050 W per kaiutin.

Elegantit ja ylväät materiaalit

The Pearl Akoya ei vain rakennu parhaista hi-tech-materiaaleista vaan on myös uskollinen ranskalaiselle designille pitäen yllä merkkiuskollista estetiikkaa. Kaiuttimen ulkonäkö on aina keskustelunaihe ja ulkoasu on yhtä aikaa sekä veistoksellinen että silmille helppo. Cabasse yhdistää lasikuitua, hiilikuitua, alumiinia ja kromia. Etuosaa peittää metallinen verkko, kromatut renkaat pitävät pallokotelon sylissään ja värivaihtoehdot ovat metallinhohto musta ja helmiäisvalkoinen.

Cabasse The Pearl Akoya on kaiutinpari, joka yhdistää järeän subwooferin ja erittäin kauniin kuuloisen highend-aktiivikaiuttimen yhteen viehättävään ja kompaktiin koteloon. Voit käyttää yhtä sellaista, perinteistä stereoparia tai rakentaa näistä kotiteatterin, joka pesee tyylin lisäksi äänenlaadussa naapurisi kalliin ja monimutkaisen peltielektroniikan ja laatikkokaiuttimien yhdistelmän.

The Pearl Akoya -kaiuttimille on saatavana lattiajalusta ja seinäkiinnike, jolla saat kaiuttimet helposti kiinni mihin vain seinäpintaan.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Cabasse The Pearl Akoya -kaiuttimet myydään kappaleittain.

Cabasse The Pearl Akoya -aktiivikaiutin | Ideaali.fi

” Better sound for the money is very, very difficult to obtain …”
– Stereo+ / Norja
“Vaikka pidänkin kompromisseista politiikassa, niin en tee niin musiikintoistossa. Tästä syystä pidän Pearl Akoyasta niin paljon..”
– Stereo Magazine – Saksa

 

Best Music Streaming Service in 2021

Akoyassa on sisäänrakennettu tuki netin suosituimmille suoratoistopalveluille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upea highend-kaiutin ja järeä subwoofer yhdessä paketissa.

  • Erinomainen viimeistely ja hämmentävän hieno äänenlaatu.

  • Vain 22cm halkaisijaltaan.

  • Suora tuki netin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille: Spotify, Tidal jne

  • Voit aloittaa yhdellä kaiuttimella ja hankkia lisää kaiuttimia tarpeen mukaan. Paritat kaiuttimet helposti stereo toistoon suoraan kaiuttimen applikaatiosta.

  • Jos pidät MDF-laatikoista, tämä ei sitten ole sitä.

  • Kaiuttimien keskenäinen synkronointi tapahtuu verkon yli. Mikäli hankit useamman kuin yhden Akoyan ja haluat soittaa kaiuttimia stereopareina, niin WiFi verkkosi nopeudella ja laadulla on suuri merkitys kaiuttimien keskinäisen synkronin kannalta. Jos WiFin kanssa synkronissa ilmenee ongelmia, niin suosittelemme kaiuttimien kytkemistä Wi-Fin sijaan verkkokaapeleilla modeemiin tai reitittimeen. Näin varmistat että kaiuttimien sointi pysyy parhaiten synkronissa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

30 – 27 000 Hz

Teho

450W/900W bassoelementille, 300W/600W keskiäänille ja 300W/600W diskantille jatkuvaa/hetkellistä tehoa.

Sisääntulot

Ethernet/WiFi, Bluetooth, S/PDIF optinen, USB, RCA analoginen

Elementit

130mm koaksiaalielementti ja 170mm bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

Halkaisija 220 mm

Paino

6 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta