DSPeaker Anti-Mode 8033

Alk. 299 

Anti-Mode 8033 on kahtena versiona saatava älykäs huonekorjain subwooferille. Se parantaa oleellisesti basson iskevyyttä ja sävykkyyttä. 8033 toimii hyvin myös tee se itse -ratkaisuissa.

Poista

Kuvaus

Kallein ja järeinkään subwoofer ei kuulosta hyvältä, jos huone sössii kuminoillaan ja muminoillaan sen kyvyn tuottaa uskottavaa ja luonnollista bassoa. Matalimpien taajuuksien akustointikin on vaikeaa koska erinomaiseen tulokseen tarvittavat rakenteet olisivat epäkäytännöllisen isoja. Järkevä käytännön ratkaisu on huonekorjaus, jossa DSP:llä tasoitetaan huoneen ongelmakohtia.

Anti-Mode 8033 oli DSPeakerin ensimmäinen tuote. Sen vallankumouksellisuus piili erinomaisessa korjausalgoritmissa ja helppokäyttöisyydessä. Ihan yhdellä napin painalluksella 8033 ei osaa tehdä taikoja, käyttäjän pitää aloittaa kalibrointi painammalla yhtä aikaa kahta nappia…

Nykyversiot 8033 Cinema ja 8033S-II ovat alkuperäisestä parannettuja ja edelleen erinomainen valinta parantamaan subwooferin sovitusta huoneeseen. Huone aiheuttaa huomattavan määrän korostumia, vaimentumia ja jälkisointia eli soimaan jääviä nuotteja, jotka pilaavat basson tarkkuuden, iskevyyden ja integroitumisen ylempiin äänialueisiin.

8033 Cinema vai 8033S-II?

8033 Cinema on nimensä mukaisesti kotiteatterikäyttöön optimoitu malli. Voit kytkeä siihen yhden subwooferin tai yksinkertaisella Y-johdolla useamman. Cinema-mallissa on yksi RCA-liitin tulevalle signaalille ja yksi RCA-liitin subwooferille/subwoofereille lähtevälle signaalille. Toiminta-alue on 5 – 160 Hz, korjauksia tehdään 16 – 160 Hz alueelle ja korostuksen voi valita 20 tai 30 Hz alueelle. Korostuksen voi tietysti myös jättää käyttämättä.

8033S-II on suunniteltu stereolaitteiston subwooferiksi ja lisäksi se tukee tee se itse -subwoofereita dipolimallit mukaanlukien. Sisääntuloja on RCA:t stereosignaalin vasemmalle ja oikealle kanavalle. Jos stereovahvistimesi antaa ulos valmiin monosignaalin, kytke se jompaan kumpaan sisääntuloliittimeen.

Antoliitäntöjä on kaksi, joista toinen on vaiheen kääntävä. Tällä ratkaisulla saat siltakytkettyä minkä vain stereovahvistimen subwooferillesi. Jos vahvistimesi antaa esimerkiksi 2 x 100W 8ohm kuormaan ja 2 x 150W 4ohm kuormaan, saat siitä siltakytkettynä 1 x 300W 8ohm kuormaan.

8033S-II:n toiminta-alue on 5 – 250 Hz ja korjauksia tehdään taajuuskaistalle 16 – 250 Hz. Kytkettävälle bassokorostukselle on kolme vaihtoehtoa: 20, 25 ja 30 Hz. Lisäksi on kaksi dipolikorjaustilaa, joilla oikaistaan dipolibasson luonnostaan 6dB/oktaavi laskeva taajuusvaste ja viisi alipäästösuodinta (korkeita taajuuksia leikkaavaa suodinta), joilla voidaan sovittaa subwoofer pääkaiuttimiin.

DSPeaker Anti-Mode 8033 -pakkaus sisältää itse laitteen lisäksi virtalähteen ja mittamikrofonin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

DSPeaker

Taajuusalue

5 – 160 Hz (Cinema-malli) tai 5 – 250 Hz (S-II-malli)

Lähdöt

Cinema: RCA-mono
S-II: 2x RCA-mono, toinen vaiheen kääntävä

Sisääntulot

Cinema: RCA-mono
S-II: 2x stereo RCA, mittausmikrofonin liitäntä

Mitat

126mm x 80mm x 28mm (lev x kork x syv)

Versio

8033 Cinema, 8033S-II

Takuu

2 vuotta