DSPeaker Anti-Mode X2 -huonekorjain-DAC-esivahvistin

625 

DSPeaker Anti-Mode X2 on laadukas DA-muunnin, huonekorjain ja esivahvistin stereolaitteistoon ja 2.1-järjestelmään. Optimoit sillä äänenlaadun napin painalluksella.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 57,68  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 692,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

DSPeaker Anti-Mode X2 on DSPeakerin tuorein huonekorjain. Se tuo Anti-Mode 2.0 Dual Coreen verrattuna yhden oleellisen lisäominaisuuden eli mahdollisuuden kytkeä järjestelmään subwoofer. X2 on siis 2.1-antoliitännöillä varustettu DA-muunnin, esivahvistin ja huonekorjain. X2:n tuloliitännät ovat USB, optinen ja stereo-RCA, joka toimii joko analogisena tai digitaalitulona.

Anti-Mode 8033 -subwooferhuonekorjaimen kanssa saman kokoiseen koteloon rakennettu X2 on täysiverinen stereokuuntelijan pelastaja, joka supervoimillaan teilaa taitavasti ilkeät bassokuminat kuunteluhuoneestasi. Pystyt myös säätämään äänensävyä eli soundi ei jää liian bassoköyhäksi kuminataajuuksien vaimentamisen jälkeen. Minimaalisen pienen kokonsa takia X2 on helppoa sovittaa lähes mihin äänentoistojärjestelmään tahansa.

X2 käyttää tehokasta ja sivuoireet taitavasti ohittavaa Anti-Mode 3 -korjausalgoritmia. Huonekorjauksen tulos on aivan eri maailmasta tarkuuden, tehokkuuden ja aitouden suhteen verrattuna edullisten kotiteatterivahvistimien huonekorjaukseen. Käyttäjän ei myöskään tarvitse osata mitään monimutkaista. Mukana tuleva mikrofoni asetetaan kuuntelupaikalle ja kaapelin toinen pää kytketään X2:n, sitten pitää vielä osata painaa nappia ja korjausalgoritmi aloittaa huoneongelmien tutkimisen ja korjauksen määrittelyn. Korjauksen jälkeen voit tehdä äänensävyn hienosäätöjä sekä vaihtaa helposti korjatun ja korjaamattoman tilan välillä.

Anti-Mode X2 toimii aktiivikaiuttimien kanssa siinä missä perinteisen stereovahvistimen tai vaikka putkipäätevahvistimen kanssa. Se pystyy parantamaan bassotoiston tarkkuutta laitteistosta riippumatta ja kun bassokumina vähenee, paranee myös keskialueen ja diskantin nyanssien kuuluvuus.

DSPeaker Anti-Mode X2 -paketti sisältää itse laitteen lisäksi kaukosäätimen ja mittamikrofonin.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

DSPeaker

Taajuusalue

5 – 22 000 Hz

Lähdöt

2.1 RCA

Sisääntulot

1x analoginen stereo RCA, 1x koaksiaalinen digitulo (toinen analogitulon RCA-liittimistä), 1x optinen,
USB Audio, mittausmikrofonin liitäntä

Mitat

126 x 80 x 28 mm

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta