24 %

Emotiva Airmotiv GR1 Graphene Reference -kuulokkeet

Original price was: 369 €.Current price is: 279 €. / kpl

Emotiva Airmotiv GR1 on vaativan kuuntelijan puoliavoin highend-kuuloke valmistajalle uskolliseen tyyliin lyömättömällä hinta-laatusuhteella.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva Airmotiv GR1

Alle tunnin käytetyt kuulokkeet.

Aina äänenlaatu ensin – Emotiva Airmotiv GR1

Emotivan lähtökohta on aina se, että äänenlaatu on kaikkein tärkeintä. Tämä pätee niin kuulokkeisiin kuin valmistajan kaikkiin muihinkin laitteisiin. Vaikka Airmotiv GR1 -kuulokkeiden mekaaninen rakenne onkin todella tinkimätön ja käytetty tekniikka ihan viimeisintä tarjolla olevaa, oleellisin asia niissä on kuitenkin loistava soundi. Puhdas, selkeä, erottelukykyinen, sulava, potkiva eikä koskaan tukkoinen tai rasittava.

Puoliavoin aperiodinen kuulokerungon rakenne tuo käyttäjälle parhaat puolet niin suljetuista kuin avoimistakin kuulokkeista. Se eristää kuuntelijaa ulkopuolisesta maailmasta ja luo kuitenkin avoimen ja hämmentävän miellyttävän sekä luonnollisen äänikentän. GR1:t kuulostavat juuri siltä, miltä kuulokkeiden pitääkin kuulostaa: musiikilta.

Katso tästä Audiophiliacin testiraportti tuotteesta (YouTube)

Mukavuutta ja laatua

Vaihdettavat pehmusteet ovat nahan tuntuista ja näköistä vegaanista materiaalia ja kiinnitys on tukevalla renkaalla. Rengas lukittuu paikoilleen pitäen pehmusteet vankasti aloillaan, mutta mahdollistaa kuitenkin irrotuksen, jos uusimista joskus tarvitaan. Ergonomisesti muotoiltu muistivaahto pehmusteiden sisällä varmistaa, että kuulokkeet ovat mukavat päässä pitkinäkin kuuntelurupeamina. Panta on metallia ja siinä on juuri sopiva määrä puristusvoimaa. Pituuden säädössä hyödynnetään kuulalaakereita, jotta säätö ei toimi vain nyt vaan myös vuosien päästä.

Kaksimetrinen kaapeli ei ole vain kangaspunospintansa ansiosta kaunis katsella vaan supernotkea ja äänetön. Rakenne on monisäikeistä puhdasta happivapaata kuparia ja kaapeli kiinnittyy kuulokekuppeihin normaaleilla 2,5-millisillä plugeilla joten halutessasi voit vaihtaa kaapelin helposti. Kaikki liittimien metalliosat on koneistettu tarkkoihin toleransseihin ja liitäntäpinnoissa on paksu kultaus.

Mitä sinun pitää tietää grafeenista?

Grafeeni on hiilen hi-tech muoto, millä voidaan parantaa rakenteen kestävyyttä ja edistää haluttuja dynaamisia ominaisuuksia. Emotiva Airmotiv GR1 -kuulokkeissa käytetään vastikään suunniteltuja hi-tech kalvoja, jotka koostuvat molemmin puolin grafeenilla vahvistetusta erittäin ohuesta polykarbonaattikalvosta. Tulos on ideaali yhdistelmä kevyttä massaa, tarkoituksenmukaista jäykkyytä ja parantunutta sisäistä vaimennusta. Kalvo yhdessä pienimassaisen puhekelan kanssa liikkuu huolellisesti suunnitellussa magneettipiirissä ja toistaa signaalin erittäin selkeästi, lineaarisesti ja pienellä säröllä.

Great Sound and Universal Compatibility

 • Airmotiv GR1:n puhdas ja erottelukykyinen soundi varmistaa, että ne kuulostavat erinomaisilta kaikilla laadukkailla ohjelmalähteillä.
 • Koska GR1:n on sekä herkkä että pieni-impedanssinen, ne ovat helpot ohjata ja toimivat siten hyvin niin älypuhelimilla ja kannettavilla soittimilla kuin varta vasten suunnitelluilla kuulokevahvistimillakin.
 • Kuulokekupit toimivat hallitusti vuotavina, joka saa ne toimimaan suljetun ja avoimen kuulokkeen välimaastossa. Tämä eristää kuuntelijaa ulkopuolisista häiriöistä, mutta mahdollistaa luonnollisen avaran stereokuvan.

Tekniikan terävintä kärkeä

 • Ultrakevyet liikkuvat kalvot koostuvat molemmin puolin grafeenivahvistetusta hyvin ohuesta polykarbonaattikalvosta.
 • Kevyt puhekela on kuparoitua alumiinia.
 • Vesileikkurilla tarkkuustyöstetyt kuulokekuppien taustaosat.

Erinomainen mukavuus

 • Hengittävien, täysikokoisten ja ergonomisesti muotoiltujen kuulokekuppien pehmuste on muistivaahtoa ja pinta vegaanista nahalta tuntuvaa ja näyttävää materiaalia.
 • Täysmetallinen pantarakenne juuri oikealla määrällä puristusta ja hengittävät pehmeät kuulokekupit tuottaa maksimaalisen mukavuuden.
 • 400 gramman massallaan Airmotiv GR1:t tuntuvat päässä uskottavilta, mutta eivät epämukavan painavilta pitkissäkään kuuntelurupeamissa.

Oleelliset yksityiskohdat

 • Metalliset laakerikuuliin perustuvat napakan täsmälliset pannan säätömekanismit.
 • Puiset kuulokekupit ovat tummaksi käsiteltyä saarnea, metalliosat vesileikattua alumiinia.
 • Standardi 2,5-millinen liitin kuulokeosiin eli voit helposti halutessai kokeilla muita kuulokekaapeleita.
 • Käytössä hyvin hiljainen ja helposti vaihdettava vakiokaapeli on kaksimetrinen kangaspäällysteinen ja ytimeltään puhdasta happivapaata kuparia. Liittimet ovat koneistettua metallia paksulla kultauksella kontaktipinnoissa.
 • Tukeva kovakuorinen ja sisältä pehmustettu kantolaukku.
 • 3.5mm -> 6.3mm -adapteri sisältyy hintaan.

Steve Guttenbergin testiraportti

Vahvuudet ja rajoitteet

 • Loistavan tasapainoinen ja rasittamaton, mutta elävä ja erottelukykyinen soundi.
 • Erittäin hieno mekaaninen rakenne, joka on tehty toimimaan niin nyt kuin vielä vuosienkin päästä.

 • Hyvin mukavat päässä pitkissäkin kuuntelusessioissa.

 • Helposti vaihdettava kaapeli standardiliittimillä.

 • Vain yksi värivaihtoehto.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Taajuusalue

23 – 24 500 Hz

Elementit

Dynaamiset 50mm kuuloke-elementit kuparipinnoitetulla alumiinipuhekelalla. Ultrakevyt kalvo grafeenivahvistettua polykarbonaattia.

Paino

400 grammaa

Takuu

3 vuotta