fbpx

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin

Emotiva BasX PT-100 esivahvistin

469 

Emotiva BasX PT-100 on rajoitetun budjetin superhyvä esivahvistin. Monipuoliset nykyaikaiset liitännät ja läpikuultavan neutraali soundi, sekä Bluetooth optio.

Saatavuus: Varastossa | suoraan toimitukseen tai noutoon

Kuvaus

Emotiva BasX PT-100

Monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen hinta-laatusuhde – Emotiva BasX PT-100

SEURAAVA ERÄ SAAPUU JOULUKUU 2020.

Emotiva BasX PT-100 -esivahvistin on lähes ilmainen ja silti hoitaa kaiken oleellisen ja vähän päälle. Ylimääräistä hintaa nostavia koristeita ei ole, silti matalalinjainen kotelo on uskottavan tyylikäs. PT-100 sisältää perinteisen radion lisäksi tulot levysoittimelle ja kahdelle muulle analogisilla lähdöillä varustetulle äänilähteelle. Näiden lisäksi voit kytkeä äänilähteesi PT-100:een myös koaksiaalisella, optisella ja USB kaapelin kautta, PT-100:n korkealaatuinen D/A- muunnin hoitaa loput. Jos haluat striimata musiikkia Bluetoothin yli niin tämä onnistuu optiona saatavalla BTM-1 bluetooth mokkulalla.

BasX PT-100:ssa on erillinen vahvistinaste kuulokkeille ja saat siihen kiinni pääkanavien tai aktiivikaiuttimien lisäksi myös subwooferin. Soundia voit hienosäätää basso- ja diskanttisäätimillä.

Kaiken kaikkiaan PT-100 on erinomaisilla ominaisuuksilla ja äänenlaadulla varustettu esivahvistin jonka hinta-laatusuhde on huikean hyvä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Läpikuultavan neutraali soundi

  • Levysoitinliitäntä

  • Basso- ja diskanttisäätimet

  • Matalalinjainen, mahtuu ahtaaseenkin hyllyyn

  • Varsin pätevä sisäinen D/A- muunnin

  • Korkealaatuinen kuulokelähtö

  • Ei sisällä vakiona Bluetooth tai suoratoistopalveluiden tukia. Nämä voidaan kuitenkin lisätä Emotiva Bluetooth mokkulalla (65€) ja SoundStream suoratoistomokkulalla (139€)

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Taajuusalue

20 – 20000Hz (+/- 0.07dB)

Lähdöt

Sub out (RCA), Main out (RCA), Trigger lähtö (3.5mm plug)

Sisääntulot

Levysoitintulo RCA (MM / MC), 2 x stereo RCA, Koaksiaalinen digi, optinen digi, usb digi, USB paikka BTM-1 bluetooth mokkulalle

Mitat

435 x 54 x 317mm (ilman terminaaleja)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Secrets of Home Theater and High Fidelity - USA

Voin kuulla sinun sanovan ‘ tuolla hintaa saan jo kotiteatterivahvistimen jossa on sisäänrakennettuna vahvistin, surround äänet jne. Miksi ostaisin tämän esivahvistimen sen sijaan?’

Yksinkertainen vastaus kuuluu — äänenlaadun takia…

Ennen kuin päädyin ostamaan PT-100:n itselleni, kuuntelin ja vertasin sitä useisiin potentiaalisiin kilpailijoihin. Lopulta päädyin hankkimaan PT-100:n.. sinun ei kannata sivuuttaa PT-100:sta vain koska sen hinta on hämmentävän halpa. PT-100 kykenee pistämään kampoihin isoille pojille..

Lue testi tästä

AudioVideo.fi – Suomi

Kotimainen AudioVideo.fi testasi Emotiva PT-100:n osana laajempaa testikokonaisuuttaan. Tulokset olivat mairittelevat.

Emotiva BasX PT-100, A-150 ja A-300 -vahvistimet ovat hintaisekseen käsittämättömän hyviä. Ja vaikka niitä ei tutkisikaan hintalappu mielessä päällimmäisenä, ne ovat laadukkaita ja hyvä-äänisiä tuotteita.

Lue testi tästä

Enjoy The Music - USA

Voin varauksetta suositella PT-100:sta, se tarjoaa uskomattoman hinta-laatusuhteen.

PT-100 ei välttämättä ole viimeinen sana puhuttaessa kovan linjan high end harrastajista. Mutta mieleeni jää kysymys kuinka ihmeessä Emotiva kykeni tekemään tällaisen tuotteen näin edullisesti.

Lue testi tästä

Hifi Choice - Englanti

Hifi Choice testasi PT-100:n osana komboa joka sisälsi myös Emotivan A-300 vahvistimen. Järjestelmän laatu vakuutti testaajan.

PT-100/A-300 kombon kuunteleminen Rotel RA-1572:n (1692€) jälkeen sai leuan tipahtamaan… Rotel kuulostaa kalpealta verrattuna Emotivan komboon. Vähän kuin vanha valokuva joka on haalistunut auringossa.

PT-100 on hyvän näköinen ja taidokkaasti toteutettu esivahvistin jonka suorituskyky uhmaa tuotteen edullista hintaa.

Lue testi tästä

Ideaali