Epson EH-TW9400 kotiteatteriprojektori

2 790 

4K yhteensopiva kotiteatteriprojektori. Erinomaisen hinta-laatusuhde, sekä monipuoliset ominaisuudet.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 4-10 arkipäivää

Kuvaus

Epson EH-TW9400 – erinomaisen hinta-laatusuhteen kotiteatteriprojektori

Epson EH-TW9400 tarjoaa hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan kuvanlaadun ja ominaisuudet. EH-TW9400 väritoisto on ”natural” asetuksella ollut hyvin lähellä alan standardeja (BT 709) suoraan laatikosta nostettuna. Väritoistoa on entisestään helppo viilata projektorin johdonmukaisesti toimivan värihallinnan kautta.

EH-TW9400 on melko kookas projektori, mutta osaltaan tämän seurauksena projektorin jäähdytys toimii varsin tehokkaasti, eikä projektori pidä normi tilanteissa häiritsevää puhinaa lampun ”eco” ja ”medium” asetuksilla. EH-TW9400 kykenee myös tuottamaan mukavan valovoimaisen kuvan joka riittää täyttämään jo hiukan suuremmatkin valkokankaat dynaamisella väritoistolla.

EH-TW9400:n 18GBS yhteensopiva HDMI tulo ja prosessointi mahdollistaa myös siihen kytkettyjen pelikonsolien hyödyntämisen täydellä 4K resoluutiolla ja 60Hz virkistystaajuudella. Projektorin HDR10 ja HDR HLG tuki mahdollistaa myös kyseisten materiaalien hyödyntämisen, joskin projektorit tuppaavat aina enemmän tai vähemmän kamppailemaan HDR materiaalien dynamiikan toistamisessa.

Epson on 4K yhteensopiva, mutta ei sisällä natiivia 4K LCD-kennoa. Mielestämme projektorin sisältämät muut hyveet paikkaavat tämän ”puutteen” kirkkaasti, etenkin kun huomioidaan projektorin hinta. Epson tuottaa 4K kuvan optisesti FullHD kennoista käsin, tällä tekniikalla ei päästä aivan samaan kuvatoiston terävyyteen kuin natiiveja paneeleita käytettäessä, mutta normaalilta katseluetäisyydeltä liikkuvaa kuvaa katsottaessa eron näkeminen on varsin haasteellista. Lisäksi jo mainitut vahvuudet – hyvä väritoisto, hiljainen käyntiääni jne painavat mielestämme vaakakupissa paljon enemmän kuin natiivi 4K paneeli kun puhutaan tämän hintaluokan projektoreista ja Epsonin kilpailijoista.

Kokonaisuuten Epson tarjoaa varsin hyvän kompromissin hinnan ja suorituskyvyn välillä. Projektori on nähtävissä toimitiloissamme Tikkurilassa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Hyvin lähellä alan standardia oleva väritoisto suoraan laatikosta nostettuna (BT 709), sekä hyvälaatuinen kuvaprosessointi.

  • Laaja zoom ja optinen kuvansiirto tekee projektorin asentamisesta helpompaa.

  • Hiljainen käyntiääni projektorin “eco” ja “medium” tiloissa.

  • Tuottaa varsin hyvin valotehoa.

  • Aito 18GBS HDMI sisääntulo.

  • Melko kookas.

  • Saatavissa vain mustana, valkoinen EH-W9400W malli sisältää langattoman kuvansiirron, mutta maksaa myös merkittävästi enemmän.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Epson

Tekniikka

3 kennon LCD

Paneelin resoluutio

Natiivi: Full HD 1080P – 4K yhteensopiva

Valolähde

Lamppu: 250 W, (käyttöikä: 3 500 h, tai 5 000 h säästötilassa)

Valoteho

Max 2600 ANSI lumenia

Melutaso

Eco tila ~20dB, Normal tila ~24dB

Optiikka

Zoom: 2,1 x moottoroitu. Heijastussuhde: 1,35 – 2,84:1

HDR tuki

HDR 10, HDR HLG

Sisääntulot

Ethernet-liitäntä (1000 Base-T/ 100-Base TX/ 10-Base-T), HDMI (HDCP 2.2), HDMI-tulo (2x), VGA-tulo, Trigger-lähtö, WLAN (Lisävaruste), RS-232C, USB 2.0 Type B (Service Only), USB 2.0 tyyppi A

Mitat

520 x 450 x 193 mm

Paino

11 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta / lampulla: 36 kk tai 3000 tuntia riippuen siitä kumpi tulee ensin täyteen.

Epson EH-TW9400 kotiteatteriprojektori | Ideaali.fi

HDTVPOLSKA.COM - Puola

HDTVPolska julkaisun hyvin laajassa testissä Epson EH-TW9400 pärjäsi loistavasti. Suosittelemme tutustumista artikkelin antiin google kääntäjän avustuksella jos puolankieli ei heti itselle taivu 🙂

“Tarjoaa paljon paremman kontrastitoiston kuin kilpailevat DLP projektorit.”

“Erittäin vakuuttava 4K toisto vaikka projektorissa ei olekaan natiivia 4K kennoa.”

“Hyvä valoteho ja tarkka väritoisto.”

“Alhainen kuvankäsittelyn viive (input lag), tästä on etenkin hyötyä FPS pelejä pelattaessa.”

Lue testi tästä.