Eversolo DMP-A8 verkkosoitin

2 035 

Eversolo DMP-A8 on valmistajan lippulaiva malli, joka sisältää nyt myös HDMI eARC tuen, monipuolisen parametrisen ekvalisaattorin, erinomaisen esiasteen ja AKM:n referenssiluokan D/A- piirisarjan. Uusi referenssi luokassaan.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Eversolo DMP-A8

Luokkansa uusi referenssi.

Eversolo DMP-A8 on eversolon uusi lippulaivamalli, jonka ominaisuudet, komponenttien laatu, mekaaninen rakenne ja äänenlaatu asettavat uuden referenssin luokassaan. Uutena ominaisuutena eversolon muihin malleihin verrattuna, tästä mallista löytyy mm. HDMI ARC tulo, erittäin monipuolinen parametrinen ekvalisaattori huonekorjauksen tekemiseksi tai kaiuttimien toiston muokkaamiseksi omiin mieltymyksiin paremmin istuviksi, Bluetooth lähetin esim langattomien Bluetooth kuulokkeiden kytkemiseksi jne. Odotammekin tästä mallista DMP-A8:n kaltaista myyntimenestystä.

Pitkän kehitystyön tulos

Eversolo DMP-A8 on pitkän kehitystyön tulos jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu harrastajien antama palaute. DMP-A8 sisältää monia ominaisuuksia joita ei juuri vastaavan hintaisista kilpailijoiden malleista löydä ja jotka nostavat DMP-A8:n uniikiksi vaihtoehdoksi luokassaan. DMP-A8 sisältää neliytimisen prosessorin ja suuren muisti kapasiteetin jotka on optimoitu musiikintoisto silmällä pitäen. Lukuisat digitaaliset tulot ja lähdöt, monikanavainen DSD HDMI lähtö, sekä HDMI ARC tulo, AKM:n referenssiluokan D/A-piirisarjat, täysin balansoitu rakenne ja vaikuttava mekaaninen laatu tuottavat lopputuloksen josta moni kilpailija pyytää moninkertaista hintaa..

 

EOS-äänenkäsittely

EOS (Eversolo original sampling-rate audio engine) on Eversolon insinöörien kehittämä tekniikka joka ohittaa täysin Androidin SC rajoitukset mahdollistaen bittitarkan audion toistamisen 3. osapuolien applikaatioista – esim Apple Music hi-res direct -ulostulo.

 

Verkon musiikkipalvelut

DMP-A8 tarjoaa kattavan tuen netin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille kuten Spotify, Tidal, Qobuz, Amazon Music jne. Jatkuvan kehitystyön ansiosta uusia palveluita lisätään käyttäjäpalautteen pohjalta tasaisin väliajoin.

 

Hi-Res tiedostojen laaja tuki

DMP-A8 tukee lähes kaikkia Hi-Res audioformaatteja, mukaan lukien CD-laadun formaatit (FLAC, WAV, APE), DSD512 (.dsf/.dff/.iso/.dst) stereo/monikanava ja MQA jne.

Eversolo DMP-A8 kookas kosketusnäyttö

Suuri LCD kosketusnäyttö

Eversolo DMP-A8 on varustettu suurella 6-tuumaisella korkean resoluution kosketusnäytöllä.  DMP-A8:n yksinkertainen mutta tyylikäs käyttöliittymä tekee säätöjen, musiikkikirjaston ja kolmansien osapuolien sovelluksien ohjaamisesta helppoa ja vaivatonta. Se toimii yhtä sujuvasti kuin matkapuhelin.

Eversolo DMP-A8 HDMI sisääntulo

DOH-piirisarjat monikanavaista DSD HDMI:tä varten ja HDMI ARC tuki

Monikanavaisena verkkotoistimena DMP-A8 ottaa käyttöön DOH-piirisarjat erityisesti HDMI-äänen toistamiseen ja Hi-Res tasoisen DSD-musiikin ulostuloon. Paitsi että se tukee DSD Native monikanavaista-natiivi-ulostuloa ja D2P-ulostuloa (PCM monikanava-ulostulo), se tarjoaa myös korkean tarkkuuden erillisen kellon HDMI:lle. Näin sitä voidaan käyttää myös digitaalisena levysoittimena. Tämän lisäksi DMP-A8:ssa on HDMI ARC tuki television helpoksi kytkemiseksi DMP-A8:aan. Tämä ominaisuus lisää entisestään DMP-A8:n käyttäjäystävällisyyttä ja mahdollisten laitekombinaatioiden valikoimaa.

 

Eversolo DMP-A8 tarjoaa kattavat liitännät

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fi

Laaja valikoima tuloja ja lähtöjä

DMP-A8 tarjoaa erittäin kattavan valikoiman sisääntuloja ja lähtöjä. Vertaa DMP-A8:n tarjoamia liitäntöjä useisiin kilpailijoiden tuotteisiin ja huomaat, että DMP-A8 erottuu edukseen monista kilpailevista tuotteista.

 

Sisäinen suuren nopeuden M.2 SSD muistipaikka

M.2 NVME 3.0 2280 SSD-paikka mahdollistaa nopean massamuistin asennuksen kantta irroittamatta. Maksimi tallennustila on 2 TB. Nopea, vakaa ja äänetön ratkaisu – avain paikalliseen korkealaatuiseen musiikin toistoon.

 

Eversolo DMP-A8 virtalähde

 

Korkealaatuinen virtalähde

DMP-A8 sisältää käytännössä kaksi virtalähdettä. Laitteen näytön, dataprosessoinnin jne vastaava virtalähde on täysin erotettu audio puolen prosessoinnista vastaavasta virtalähteestä. Audiopuolen virtalähde pohjautuu rengassydänmuuntajaan jonka ominaisuudet on optimoitu DMP-A8:ssa käytetyille audio piirisarjoille. Korkealaatuinen hakkurivirtalähde vastaa taas näytön ja käyttöjärjestelmän prosesseista vastaavien komponenttien syötöstä. Kaikki tämä johtaa mustempaan taustaan jolta musiikin yksityiskohdat pääsevät nousemaan mahdollisimman häiriöttömästi.

 

Eversolo DMP-A8 Lecteur Réseau AK4191EQ AK4499EX XMOS XU316 WiFi DLNA AirPlay Bluetooth aptX HD LDAC 32bit 768kHz DSD512

3. sukupolven XMOS prosessori

3-sukupolven XMOS 316 prosessori takaa hyvin nopean datansiirron ja kaistanleveyden USB liitäntöjä käytettäessä. USB tulot tukevat aina DSD512, PCM768@32bit asti, sekä MQA formaatteja. Optiset ja koaksiaaliset sisääntulot tukevat aina DSD64 (DoP), PCM192@24bit taajuuksiin saakka.

 

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fi

Alhaisen jitterin tupla kellot

DMP-A8 hyödyntää kahta Accusiliconin alhaisen jitterin ja korkean tarkkuuden kelloa. Kaksi korkean tarkkuuden oskilaattoria (45.1584MHz ja 49.152MHz) vastaavat 44.1KHz ja 48KHz näytteiden kertaimien prosessoinneista, johtaen alhaisempaan jitteriin ja tarkempaan signaalin käsittelyyn.

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fi

Täysin balansoitu esiaste

DMP-A8:n signaaliketju on täysin balansoitu D/A-piirisarjalta analogisiin XLR- ja RCA lähtöihin saakka. Tämä rakenne takaa paremman häiriöetäisyyden ja kanavaerotuksen.

 

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fi
R2R äänenvoimakkuuden säätö

DMP-A8 hyödyntää täysin symmetristä R2R äänenvoimakkuuden säädintä joka hyödyntää erittäin pienen toleranssin vastuksia ja releitä. Tuloksena on äänenvoimakkuuden säätö jonka kanavatasapaino ei vaella äänenvoimakkuuden mukana, eikä lisää signaaliketjuun säröä tai kohinaa. Kyse on todellisesta referenssiluokan toteutuksesta joka mahdollistaa DMP-A8:n käyttämisen high end luokan esiasteena, niin erilaisten päätevahvistimien kuin aktiivikaiuttimien kanssa.

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fi

Referenssiluokan AKM D/A- piirisarja

DMP-A8 hyödyntää AKM:n tuoreita referenssiluokan D/A- muunnin piirisarjoja. Käytetyt piirit ovat AK4499EX ja AK4191EQ. AKM D/A- muuntimia on yleisesti kuvannut tietynlainen “analoginen” soundi, joka tuo musiikkiin tietynlaista auktoriteettia ja lämpöä joka tuo musiikintoistoon eloa ja realismia.

 

Qualcomm QCC5125 Bluetooth moduli

DMP-A8 tukee BC/AAC/aptX/aptX LL/apt HD/LDAC Bluetooth formaatteja. Voit helposti kytkeä mobiililaitteesi, tietokoneesi ja muut Bluetooth yhteensopivat äänilähteet DMP-A8:aan ja nauttia vaivattomasta musiikin toistosta.

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fi

Toimintojen ohjaaminen applikaatiolla

Kosketusnäytön lisäksi laitteen toimintoja on helppo ohjata Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavan applikaation kautta. Myös perinteinen kaukosäädin perus toimintojen ohjaamiseen on saatavilla 20€ hintaan.

 

Säädettävät filtterit

Voit hienosäätää laitteen sointia muuttamalla D/A- piirien filttereiden asetuksia. Erot eri asetusten välillä ovat hienovaraisia, mutta kokeilemisen arvoisia.

 

Eversolo DMP-A8 sisältää monipuolisen parametrisen korjaimen.

Monipuolinen parametrinen ekvalisaattori

DMP-A8 sisältää erittäin kattavilla säätömahdollisuuksilla varustetun parametrisen ekvalisaattorin. Voit muokata järjestelmäsi sointitasapainoa huoneakustiikkasi ja omien mieltymystesi pohjalta. Selkeä ja helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä tekee säätöjen tekemisestä selkeätä ja helppoa. Ekvalisaattorin tekemät säädöt pätevät kaikkiin digitaalisiin tuloihin ja laitteen sisäisiin suoratoistopalveluihin. Analogisesti kytkettyihin äänilähteisiin ei voida tehdä säätöjä ekvalisaattorilla vaan niiden signaali ohjautuu koskemattomana laitteen ulostuloihin. Ekvalisaattorin asetukset pätevät myös vain analogisista RCA tai XLR lähdöistä otettuihin signaaleihin.

Tämän linkin takaa voit ladata manuaalin kuinka voit halutessasi hyödyntää REWiä (Room EQ Wizard) FIR pohjaisen huonekorjauksen tekemiseksi DMP-A8:lla. Klikkaa tästä

Eversolo DMP-A8 sisältää tarkkaan äänenlaadun ehdoilla valitut komponentit

 

Tarkkaan valikoidut komponentit

Äänenlaadun kannalta kriittiset komponentit edustavat markkinoiden kärkeä, näihin lukeutuvat mm. WIMA kondensaattorit, Nichicon ja Murata audio kondensaattorit, Japanilaiset Omron releet, Texas Instrumentsin operaatiovahvistimet jne. Kuva laitteen sisältä kertoo myös omaa kieltään toteutuksen huolellisuudesta.

Vankka mekaaninen rakenne

DMP-A8:n mekaaninen rakenne on vakuuttava. Tästä mallista et löydä ohuita pelti kansia tms. Laitteen mekaaninen rakenne sopii tämän hintaluokan laitteelle.

Eversolo DMP-A8 verkkosoitin | Ideaali.fiRippaa omat CD:si suoraan DMP-A8:aan

Kytkemällä USB-yhteensopivan ulkoisen optisen aseman DMP-A8:aan voit kopioida omistamiesi CD-äänitteiden sisällön suoraan DMP-A8:aan (asenna muisti DMP-A8:n muistipaikkaan). Tämän jälkeen voit kätevästi soitella kokoelmaasi suoraan DMP-A8:n kautta.

Testimenestyksiä

 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kattava tuki internetin suosituimmille suoratoistopalveluille: Spotify, Amazon Music, TIDAL, Deezer , Qobuz, HighResAudio jne

  • Lukuisia digitaalisia tuloja ja lähtöjä.

  • Merkittävästi parempi äänenlaatu kuin perinteisten televisioiden ja mobiililaitteiden sisäisissä piiriratkaisuissa.

  • HDMI lähtö monikanavaisia äänitteitä silmällä pitäen.

  • HDMI ARC tuki

  • Parametrinen ekvalisaattori huonekorjauksia ja kaiuttimien äänensävyn muokkauksia varten

  • Ei erillistä subwoofer lähtöä

Lisätiedot

Tuotemerkki

Eversolo

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Analoginen stereo RCA ja XLR, koaksiaalinen digitaalilähtö, optinen digitaalilähtö, HDMI, USB, Bluetooth

Sisääntulot

Optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, USB, HDMI, Bluetooth, analoginen RCA ja XLR, RJ45

Mitat

388 x 90 x 248 mm (lev x kork x syv)

Paino

5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta