Focal Stellia suljetut sankakuulokkeet

2 999  / kpl

Focal Stellia -kuulokkeiden jokainen komponentti on kehitetty optimaalista akustiikkaa silmällä pitäen, tyylistä tinkimättä. Valmistajan innovointi on muutakin kuin tekniikkaa; se vaikuttaa tuotteiden käyttöön ja estetiikkaan.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 1 -3 arkipäivää

Kuvaus

Focal Stellia

Focal Stellia suljetut sankakuulokkeet

High-end-luokkaan sijoittuvat Focal Stellia sankakuulokkeet on varustettu uuden sukupolven yksinomaan Focalin suunnittelemilla ja valmistamilla elementeillä, jotka kykenevät toimimaan alhaisella akustisella kuormituksella ja tarjoamaan erittäin laajan taajuusvasteen (5Hz – 40kHz). Elementteihin integroitujen monien huipputekniikoiden ansiosta (esimerkiksi kehyksetön 100-prosenttisesti kuparinen äänikela, sekä M-muotoinen puhdas beryllium-dome) Stellia tuottaa shokeeraavan upeaa ääntä, olipa kyse sitten bassojen artikulaatiosta tai korkeimpien taajuuksien yksityiskohdista. Lisäksi Stellia tarjoaa erittäin matalan impedanssin (35 Ohmia), joten kuulokkeet ovat helppo kuorma jopa mobiililaitteen sisäänrakennetulle vahvistimelle: koe äänen puhtaus kaikkialla.
Jokainen komponentti on kehitetty optimaalista akustiikkaa silmällä pitäen, tyylistä tinkimättä. Sillä Focalilla innovointi on muutakin kuin tekniikkaa; se vaikuttaa tuotteiden käyttöön ja estetiikkaan. Niinpä konjakinsävyinen ja mokkapintoja yhdistelevä viimeistely sekä tarkoin valikoitu nahka korostavat tätä ainutlaatuista esinettä.
TEKNISTÄ EDISTYSTÄ
Stellia on suljettu kuuloke, jossa on Berylliym-domella toteutetut 40 mm:n täyden alueen elementit. Ne tarjoavat poikkeuksellisen dynamiikan ja lineaarisen taajuusvasteen, joka ulottuu 40 kHz:iin asti. Äänentoisto on uskomattoman tarkkaa ja johdonmukaista kaikilla osa-alueilla. Focalin insinöörit työskentelivät väsymättä selättääkseen suljettujen kuulokkeiden perinteiset rajoitteet. Älykkäät tuuletusaukot integroitiin laajentamaan elementin taajuusvastetta, elementin taakse sijoitettu EVA-vaahtomuovi vaimentaa korkeita taajuuksia juuri sopivalle tasolle, ja akustiset diffuusorit hajottavat seisovia aaltoja, jotta äänentoisto olisi täydellisen puhdasta.
HILJAISUUS ON TÄRKEÄ OSA MUSIIKKIA
Stellian äänieristyskykyä on parannettu entisestään sen suljetulla muotoilulla ja korvatyynyillä, joiden materiaalista 50 % on suunniteltu hajottamaan ääntä rei’ittämättömän täysnahan avulla ja 50 % vaimentamaan äänisignaalia muistivaahdon ja sitä peittävän akustisen kankaan yhdistelmällä. Lopputuloksena on uskomaton hiljaisuus, joka sytyttää musiikin pienetkin detaljit eloon.
Tekniset tiedot
Impedanssi: 35 ohmia
Herkkyys: 106 dB SPL / 1 mW @ 1 khz
Harmoninen särö: 0,1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Taajuusvaste: 5 Hz – 40 kHz
Elementti: 1,6 tuumaa (40 mm) M-muotoinen puhdas Beryllium-dome
Paino: 435 g
Kaapelit:
1,2 m pitkä 3,5 mm TRS-liittimellä
3,5 mm – 6,35 mm adapteri
Kovakuorinen kantolaukku (mitat 250 x 240 x 120 mm)
Takuu: 24 kk

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tyylikäs ulkoasu.
  • Ilmava ja hienostunut soundi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Focal

Taajuusalue

5 – 40 000 Hz

Elementit

Dynaamiset 40mm kuuloke-elementit.

Paino

435 g

Takuu

2 vuotta