31 %

Gallo Acoustics Adiva SE sateliittikaiutin mattamusta VARASTOPOISTO

Original price was: 360 €.Current price is: 250 €. / kpl

Varastopoistona mattamusta yksilö. Gallo Acoustics Adiva SE – “Parhaat koskaan kuulemani miniatyyrikaiuttimet” -Steve Guttenberg, CNET. Voidaan asentaa tasolle, seinälle tai kattoon.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Gallo Acoustics Adiva SE

Tasapainoisen miellyttävästi soiva designkaiutin, joka on helppo sijoittaa monenlaisiin ympäristöihin – Gallo Acoustics Adiva SE

Varastopoistona yksi mattamusta yksilö.

A’Diva SE-kaiutinta voidaan kutsua Nucleus Micro SE-kaiuttimen isoveljeksi. Kaiuttimen fyysisesti suurempi koko tuntuu, näkyy ja kuuluu kaiuttimen visuaalisessa ilmeessä, painossa ja soinnissa. A’Diva SE on silti yksi markkinoiden helpoimmin sijoiteltavista ja asennettavista kaiuttimista: pallon muotoisen kotelon halkaisija on vain hieman yli 12 cm. Tyylikäs ja huoliteltu viimeistely auttaa kaiutinta sulautumaan lähes mihin hyvänsä sisustusympäristöön.

Parhaaseen soinnilliseen lopputulokseen pääset täydentämällä kokonaisuuden vaikka Monitor Audio Radius -sarjan subwooferilla. Näin saat A’Diva-kaiuttimistasi parhaan kuuntelukokemuksen, joka jaksaa hämmästyttää ja miellyttää jokaisella kuuntelukerralla!

Gallo A’Diva SE -kaiuttimia kuullessaan ei voi olla kiinnittämättä huomiota kolmiulotteiseen ja leppoisan ilmavaan sointiin, jonka kaiuttimen muotoilu ja hyvä tekninen toteutus mahdollistavat.

A’Diva SE:n mukana saat vaimennusrenkaan, joka toimii pöytä- tai hyllysijoituksessa kaiuttimen jalustana, että tasoon siirtyviä värähtelyjä eristävänä vaimentimena. Renkaan avulla on myös helppo suunnata kaiutin kuulijaa kohden.

Anthony Gallon tyylikäs lattiajalusta on saatavilla erikseen, samoin kuin seinä- ja kattokiinnikekin. Adiva SE kaiuttimen Droplet versio tarjoaa mahdollisuuden asentaa kaiutin kattoon roikkumaan.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin laajalla keilalla aukeava äänikuva täyttää tehokkaasti hiukan suuremmankin tilan tasaisella äänikentällä.

  • Kompakti koko tekee kaiuttimen sijoittelusta ja sisustukseen sovittamisesta helppoa.

  • Yllättävän dynaaminen ja tasapainoinen sointi näin pieneksi kaiuttimeksi.

  • Akustisesti kuollut metallinen kotelo ja patentoitu vaimennusaine takaavat, että kotelo ei tuota ylimääräisiä räminöitä tai haitallisia sisäisiä heijastumia.

  • Useita vakionviimeistelyjä, jonka lisäksi voit tilata kaiuttimen toimittamasi värimalln tai värikoodin pohjalta.

  • Pienen kokonsa johdosta kaiutin ei kykene toistamaan matalia bassotaajuuksia. Suosittelemme kaiuttimen kumppaniksi erillistä subwooferia.

  • Pieni koko rajoittaa kaiuttimesta saatavaa maksimi äänenpainetta. Mikäli tilasi on hyvin suuri ja haluat kuunnella musiikkia hyvin suurilla äänenvoimakkuuksilla, suosittelemme tutustumista suuremmalla elementtipinta-alalla varustettuihin kaiuttimiin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Gallo Acoustics

Taajuusalue

80 – 22 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

88 dB

Elementit

3" kokoäänialueen elementti

Kaiutin tyyppi

Kokoäänialue

Mitat

125mm halkaisija

Paino

1 kg

Kaiuttimien viimeistely

Bronssi, Custom RAL, Harjattu teräs, Harmaa, Kermanvalkoinen, Kiiltomusta, Kiiltovalkoinen, Kulta, Mattamusta, Mattavalkoinen, Punainen, Sininen

Takuu

5 vuotta

Gallo Acoustics Adiva SE sateliittikaiutin mattamusta VARASTOPOISTO | Ideaali.fi

Gallo Acoustics

Gallo Acousticsin perustaja Anthony Gallo syntyi vuonna 1963. Lapsuudestaan alkaen häntä kiinnosti, miten erilaiset koneet ja laitteet toimivat, ja tämän mysteerin selvittämiseksi hän purkikin osiin valtavan määrän erilaisia laitteita.

Täyttäessään 13 vuotta Anthony kiinnostui kaiuttimien toimintaperiaatteista ja 14-vuotiaana hän rakensi jo elektrostaattisia kaiuttimia. Omien sanojensa mukaan hän sai ”kynsilleen miljoonia kertoja.” Anthony kertoo, että häntä miellytti aina elektrostaattisten kaiuttimien soinnin aineettomuus ja puhtaus, mutta tämän tekniikan ongelmaksi tuntui aina muodostuvan hyvin rajallinen dynamiikantoistokyky.

Kokeiluja seuranneet kokeet nauhaelementeillä osoittautuivat hankaliksi tuohon aikaan saatavilla olleiden elementtien kehnon herkkyyden ja dynamiikan toistokyvyn johdosta. Näistä päivistä on kulunut nyt jo yli 50 vuotta, ja tänä aikana Anthony Gallo on kehittänyt mm. oman CDT-diskanttiteknologian (Strada 2 kaiutin). Teknologia mahdollistaa elektrostaattisten kaiuttimien toiston aineettomuuden yhdistettynä parhaiden dynaamisten elementtien toiston dynamiikkaan.

Gallon ensimmäiset kaupalliset kaiuttimet olivat kooltaan valtavia ja painoivat 140 kiloa kappaleelta! Vaikka kyseisen kaiuttimen äänenlaatu saikin osakseen paljon kehuja, teki kaiuttimen fyysinen koko ja korkea hinta siitä kaupallisesti liian pienten piirien tuotteen.

Nykyään Gallo Acousticsin suosituimmiksi tuotteiksi ovat nousseet valmistajan Micro- ja A’Diva-nimellä kulkevat noin appelsiinin kokoiset sateliittikaiuttimet. Niiden äänenlaatu tuntuu uhmaavan fysiikan lakeja, ja useat kansainväliset julkaisut ovatkin antaneet Micro ja A’Diva -sarjan kaiuttimille ostosuosituksiaan.

Kaikissa Anthony Gallon kaiuttimissa hyödynnetään valmistajan patentoimaa ja kehittämää S2-nimellä kulkevaa teknologiaa. Sen avulla kaiuttimet pystyvät toistamaan merkittävästi matalampia taajuuksia pienemmistä koteloista käsin kuin perinteisillä tekniikoilla on saavutettavissa. Tämä onkin yksi merkittävistä tekijöistä Anthony Gallon Micro- ja A’Diva-kaiuttimien suosion taustalla.

Micro- ja A’Diva-kaiuttimien pyöreä muoto on akustisesti erinomainen muoto kaiuttimen koteloksi. Pyöreässä kotelossa ei juurikaan pääse muodostumaan kotelon sisäisiä seisovia aaltoja – haitallisia akustisia heijastumia. Koteloiden valmistus korkealaatuisesta metallista ja täyttäminen patentoidulla S2-vaimennusaineella takaa resonoimattoman ja jäykän akustisen kotelon. Se saa kaiutinelementin toimintaympäristön pysymään vakiona kuunteluvoimakkuuksista ja toistettavasta äänimateriaalista riippumatta. Tuloksena saavutetaan puhtaampi toisto ilman koteloperäisiä värittymiä.