Gold Note DS-1000 EVO -verkkosoitin-kuulokevahvistin-esivahvistin

Alk. 6 500  / kpl

Gold Note DS-1000 EVO on valmistajan striimerimalliston huippu. Erinomaiset ominaisuudet, jumalaisen kaunis ääni ja LINE-versiossa myös esivahvistin kahdella analogitulolla.

Poista

Kuvaus

Gold Note DS-1000 EVO

Gold Note DS-1000 EVO – kauneus ja tekninen täydellisyys yhdessä luovat musiikkinautinnon

Gold Note DS-1000 EVO on kehittynein striimaava DA-muunnin, minkä valmistaja on koskaan suunnitellut. Se yhdistää hyvin pitkälle viedyn teknologisen osaamisen niin digitaalisen kuin analogisenkin äänen puolella ja lisäksi tuottaa erittäin kauniin ja nautinnollisen äänenlaadun. Italialaisen soundin, kuten valmistaja hymyillen asiaa kutsuu.

DS-1000 EVO:n ytimenä on tuplamono DA-muuntimet kahdella AKM AK4493 -muunninpiirillä varmistamassa, että siirtymä digitaalisesta analogiseen signaaliin säilyttää korkeimman mahdollisen laadun ilman käytännössä minkäänlaista kanavien välistä vuotoa. Kiitos Tidal Connectin, käyttö on niinkin helppoa, että painat vain play-nappia Tidal-sovelluksessasi tai kytket DS-1000 EVO:n USB-kaapelilla tietokoneeseesi. Mikään audiotiedosto ei ole ongelma kiitos MQA, PCM (max 32bit/384kHz) ja DSD (max DSD512) tuen.

Jotta helppokäyttöisyys ja monipuolisuus kohtaavat arvoisesi äänenlaadun, antoaste toimii A-luokassa ja on toteutettu valituin erilliskomponentein.

Gold Note DS-1000 EVO tarjoaa Roon, Airplay, Spotify, Tidal, MQA, Qobuz, vTuner ja Deezer -tuen. Kiitos Tidal Connectin ja Spotify Connectin, striimaus on erityisen helppoa suoraan niiden sovelluksista. Jos haluat striimata verkkolevyllesi tai tietokoneellesi talletettuja musiikkitiedostoja, voit käyttää mitä vain UPnP/DLNA-sovellusta puhelimellasi tai tabletillasi. Tai lataa valmistajan GN Control -sovellus ja käytä sillä kaikki DS-1000 EVO:n ominaisuuksia sekä hallitse musiikkitiedostostojasi ja striimauspalveluita.

Kuulokevahvistin ja esivahvistin

DS-1000 EVO:ssa on ammattilaislaitteista tuttu 6,3-millinen kuulokeliitin ja sille kaksi eri herkkyysvalintaa, jotta saat äänenvoimakkuussäädölle sopivan alueen käyttämiesi kuulokkeiden herkkyydestä riippumatta. Näin kuulokkeesi toimivat optimaalisesti niiden merkistä ja mallista riippumatta.

DS-1000 EVO LINE -malli on lisäksi varustettu A-luokan esivahvistinannolla. Voit ohittaa sen, jos laite on vain striimeri/DA-muunnin tai ottaa äänenvoimakkuussäädön käyttöön, jos kytket DS-1000 EVO LINE -malliin suoraan aktiivikaiuttimet tai päätevahvistimen. LINE-mallissa on myös linjatasoiset tulot RCA- ja XLR-liittimin, jos haluat hyödyntää esivahvistinastetta analogisen ohjelmalähteen kanssa. Voit kytkeä niihin esimerkiksi Gold Note -levysoitinesivahvistimen.

Sekä DS-1000 EVO että DS-1000 EVO LINE ovat päivitettävissä vieläkin paremman kuuloisiksi ulkoisella virtalähteellä. Valittavanasi on induktiiviset virtalähteet PSU-1000 että PSU-1250. Lisäksi, jos haluat enemmän täyteläisyyttä ja alleviivattua miellyttävyyttä, voit lisätä DS-1000 EVO:n perään Gold Note TUBE-1006 tai TUBE-1012 -putkipuskuriasteen.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin luonnollinen ja erotteleva, miellyttävän tasapainoinen ja elävä soundi.

  • LINE-mallissa myös analogitulot (RCA + XLR) ja säädettävä antotaso, kytke suoraan päätevahvistimeen tai aktiivikaiuttimiin.

  • Monipuolinen striimeri jossa tuki oleellisille suoratoistopalveluille – Tidal Connect, Spotify Connect, Qobuz, Deezer, Roon…

  • Makea, selkeä ja hauska yhden nupin käyttöliittymä.

  • Upean tyylikäs ja jämerä rakenne.

  • Ei päätevahvistinta, mutta tämä on tarkoituksellista. Valitse tarpeeseesi sopiva tai käytä aktiivikaiuttimia ja kuulokkeita.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Lähdöt

Kuulokkeet 6,3mm plugilla ja stereo RCA ja stereo XLR. Stereo XLR 5-pin putkipuskuriasteelle. LINE-versiossa säädettävällä antotasolla esivahvistinkäyttöön.

Tulot

Digitaaliset: 2 x optinen, 1 x koaksiaalinen RCA, 1 x USB B, 1 x USB A, 1 x AES/EBU, LAN/Wi-Fi PCM24/192 & DSD 64.

DS-1000 EVO LINE -mallissa stereo RCA ja stereo XLR analogisena.

Mitat

430x 135 x 375 mm

Paino

10 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Versio

DS-1000 EVO, DS-1000 EVO LINE

Takuu

3 vuotta

Gold Note DS-1000 EVO -verkkosoitin-kuulokevahvistin-esivahvistin | Ideaali.fi

6moons

“Uskomme, että äänen hienosäädöillä saat tehtyä täydellisen sovituksen jokaiselle ohjelmalähteellesi.”

“Gold Note tarjoilee musiikkia juuri kuten sinä haluat ja tekee niin vuodesta toiseen, mikä voisi olla sitä parempaa?”

Lue testi tästä

Gold Note DS-1000 EVO -verkkosoitin-kuulokevahvistin-esivahvistin | Ideaali.fi

Hifi Pig - Englanti

“Kun istuin alas ja aloin vakavissani kuuntelemaan, olin ällikällä lyöty siitä, miten koukuttavalta DS-10 kuulosti.”

“Vaihto ethernet-kaapelista wifi-yhteyteen ei vaikuttanut äänenlaatuun eikä aiheuttanut katkomista.”

“Asennettuasi DS-10:n hifilaitteistoosi emme keksi, miksi vaihtaisit sitä mihinkään muuhun pitkään aikaan.”

Lue testi tästä

“Musiikkilajista riippumatta DS-10 suoriutui sujuvasti ja kiinnittämättä itseensä huomiota. Verrrattuna joihinkin muihin streamereihin DS-10 on omassa luokassaan.”

“DS-10 on vaikuttavan hyvä esivahvistimena. Kuulokevahvistimena se on todella loistava.”

Lue testi tästä