Gold Note Machiavelli MKII Red MC-äänirasia

1 990 

Gold Note Machiavelli MKII Red kuuluu maailman hienoimpien äänirasioiden luokkaan. Micro elliptical -hiottu Ogura-timantti boorivarressa ja käsittämättömän upea musiikillinen elämys.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 171,43  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 2 057,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Arvioitu toimitusaika: 4-10 arkipäivää.

Kuvaus

Erittäin korkealaatuinen MC-äänirasia micro elliptical -neulalla – Gold Note Machiavelli MKII Red

Gold Note Machiavelli MKII on takuuvarma sijoitus kun vaadit todella laadukasta äänentoistoa. Duralumini 7000 -runko on erittäin stabiili lähtökohta. Alumiiniseen neulanvarteen on istutettu Machiavelli Red -rasiassa micro elliptical -hiottu ja boorivarteen Machiavelli Gold -rasiassa Line Contact -hiottu timantti. Molempien rasiamallien neulat on tehty yhteistyössä erään maailman parhaan timanttivalmistajan, Oguran, kanssa.

Machiavelli MKII tarjoaa hämmästyttävän soljuvan esityksen ja poikkeuksellisen hienon dynamiikan, mikä tekee tästä selkeän vertailukohdan low output MC-rasioiden maailmassa. Vuosikymmenen tutkimuksen ja kehityksen tuloksena Machiavelli MKII tyydyttää vaativimmankin entusiastin. Kiitos todella loistavan dynamiikan ja ehdottoman puhtauden, LP-kuuntelu ei tämän äänirasian jälkeen ole koskaan entisensä.

Gold Note Machiavelli MKII:a saa kahtena eri low output -versiona. Gold-version antotaso on 0,4mV ja käytetty neulahionta on line contact, Red-version antotaso on 0,5mV ja neulahionta on siinä micro elliptical.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Tyyppi

MC-äänirasia

Lähtötaso

0,4mV

Toisto-alue

10 – 40000Hz

Impedanssi

30 ohmia

Suositeltu kuorma

470 ohmia

Paino

10 g