Gold Note P-1000 MKII -esivahvistin

8 100 

Gold Note P-1000 MKII on korkeimman laatutason stereoesivahvistin vaativimmille musiikinkuuntelijoille.

Poista

Kuvaus

Gold Note P-1000 MKII

Todellinen esivahvistimien huippuluokka on tässä – Gold Note P–1000 MkII

Gold Note P–1000 MkII on puhtaassa A-luokassa toimiva korkeimman laatuluokan esivahvistin, joka on suunnattu vaativimmille musiikin ystäville.

P-1000 MKII sisältää kolme erillistä lineaarivirtalähdettä (eivät perustu hakkuritekniikkaan) ja kuusi vahvistinastetta, ultra-balansoidun rakenteen releillä ja ALPSin optiseen enkooderiin perustuvan äänenvoimakkuussäädön. Sisääntuloja on kahdeksan: 4 stereotuloa XLR-liittimin ja toiset 4 stereotuloa RCA-liittimin. Lisäksi P-1000 MKII tarjoaa hyödyllisiä toimintoja kuten oikean ja vasemman kanavan vaihdon päittäin, monokytkimen, absoluuttisen vaiheen käännön ja Booster-tekniikan. Äänenvoimakkuussäädössä on 100 askelta.

Tekninen suorituskyky on loistava: Kanavien välinen läpikuuluminen on olemattoman pientä, taajuusvaste 2 – 200 000 Hz ja harmoninen särö hädin tuskin mitattavissa (<0.001%). Annot löytyvät luonnollisesti sekä XLR- että RCA-versioina, kahdet molempia, ja lisäksi on Tube Output valmistajan putkipuskurivahvistimelle.

Deluxe-malli P-1000 MKII:stä on varustettu vastamelukeloilla ja -kondensaattoreilla kaikissa kuudessa vahvistinasteessa. Tekniikka on armeijalaitteista periytyvää ja kiinnitetty paikoilleen kuparikiinnikkeillä.

Booster-toiminto auttaa saamaan parhaan lopputuloksen kevytsointisilla kaiuttimilla, jotka kaipaavat lisää tukevuutta matalimmille taajuuksille. Toiminto on tietysti pois päältä OFF-moodissa. Selkeän ja intuitiivisen värinäytön ansiosta P-1000 MKII on helppokäyttöinen. Kaikki toiminnot ovat hyvin esillä ja niitä on sujuvaa hallita niin etulevyn käyttökytkimellä kuin kaukosäätimelläkin.

Gold Note P-1000 MKII:n suorituskykyä voi parantaa vielä entisestään valmistajan induktiivisella PSU-1250 tai PSU-1000 -virtalähteellä ja A-luokassa toimivilla TUBE-1012 tai TUBE-1006 -putkipuskuriasteella.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Täyttää vaativimmankin musiikinkuuntelijan vaatimukset.

  • Hyvin järkevät ominaisuudet: absoluuttisen vaiheen kääntö, mono/stereo-kytkin, vasemman ja oikean kanavan vaihto päittäin…

  • ALPS optical encoder tarjoaa 100 eri vaihtoehtoa voimakkuussäätöön.

  • Makea, selkeä ja hauska yhden nupin käyttöliittymä.

  • Tyylikäs ja erittäin jämerä rakenne, täysilevyinen kotelo.

  • Ei halpa ratkaisu, mutta maailman parhaisiin kuuluvat eivät koskaan ole.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Taajuusalue

2-200000Hz

Sisääntulot

4x stereo XLR, 4x stereo RCA

Lähdöt

2x stereo-RCA, 2x stereo-XLR ja stereo-XLR putkipuskuriasteelle.

Mitat

430 x 135 x 375mm (lev x kork x syv)

Paino

11 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Versio

P-1000 MKII, P-1000 MKII Deluxe

Takuu

3 vuotta

B. B.
Australian Best Buys AV

“Tämä on todella ällistyttävä levysoitinesivahvistin, emme vieläkään oikein pysty uskomaan Gold Noten saavutusta todeksi. PH-1000 kuulostaa upealta ja lisäksi siinä on joka ikinen ominaisuus ja säätömahdollisuus, jota ikinä tarvitset. PH-1000 toimii myös poikkeuksellisen loistavana esivahvistimena ja kuulokevahvistimena. Mitä muutakaan voisimme sanoa kuin ehdottoman super, annamme arvosanaksi 10 / 10.”