Gold Note Vasari Gold MM – äänirasia

420 

Gold Note Vasari Gold on huippuluokan MM-äänirasia  korkealaatuiseen vinyyliäänentoistoon. Rasian tyylikäs ulkomuoto on tässä kokonaisuudessa vain plussaa.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Korkealaatuinen MM-äänirasia – Gold Note Vasari Gold

Gold Note Vasari -äänirasian innovatiivinen rakenne on pitkän tutkimus- ja kehitystyön tulos. Tavoitteena oli luoda laadukas MM-äänirasia kohtuulliseen hintaluokkaan ja tässä italialaisvalmistaja osui suoraan kultasuoneen – eikä vain Gold-versiossa 🙂 .

Vasarin runko on työstetty yhdestä palasta 7000-sarjan alumiiniseosta, mikä varmistaa erinomaisen resonanssien vaimennuksen ja erittäin vakaan sekä suojatun lähtökohdan MM-äänirasian generaattorin toiminnalle. Ultrakevyt neulanvarsi on asennettu suoraan runkoon, jotta kaikki ei toivotut värähtelyt saadaan minimoitua ja Vasarin neula pystyy lukemaan mahdollisimman paljon pienimpiäkin yksityiskohtia äänilevyn urasta.

Gold Note Vasari on nyt saatavana kolmena eri vaihtoehtona:
Vasari Red pyöreällä neulalla
Vasari Gold elliptisellä neulalla
Vasari Shibata shibata-hiotulla neulalla

Shibata-hionta on evoluutio elliptisestä neulahionnasta ja kahden lisäviisteen ansiosta epäsymmetrinen neula saa paljon suuremman kontaktipinnan älppärin uraan kuin elliptinen. Näin neulan tuottama pintapaine vähenee ja niin levyn kuin neulankin kuluminen hidastuvat. Äänellinen ero on huomattava parantuneena dynamiikkana ja resoluutiona.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Tyyppi

MM-äänirasia

Lähtötaso

4mV

Toisto-alue

15-25000Hz

Impedanssi

1000 ohmia

Suositeltu kuorma

47 kilo-ohmia

Paino

9,5g