Green Glue Noiseproofing Compound -vaimennusmassa

Alk. 24 

Green Glue Noiseproofing Compound on tehokas, nopea ja helppo maksimoida äänieristys levyseinissä, -lattioissa ja -katoissa. Pelkän Green Glue -kerroksen lisääminen tuplakipsilevyseinän levyjen väliin voi tuoda 10dB parannuksen eristyskyvyssä.

Poista

Kuvaus

Green Glue Noiseproofing Compound -vaimennusmassa

Green Glue Noiseproofing Compound

Erittäin nopea, tehokas ja helppo tapa optimoida levyseinien, -lattioiden ja -kattojen äänieristysominaisuudet. Green Glue Noiseproofing Compound -vaimennusmassa ei Glue-nimestään huolimatta ole varsinainen liima vaan eristyskerros äänieristysseinän kahden kipsilevyn välissä.

Viskoelastinen vaimennusmassa muuttaa seinä-, katto- tai lattialevyn värähtelyt minimaalisen pieneksi määräksi lämpöä. Yksinkertaistettuna Green Glue Noiseproofing Compound kahden jäykän pinnan, kuten päällekäisen kipsilevyn, välissä toimii eristeenä ja vähentää äänen kulkeutumista tilasta seuraavaan. Koska Green Gluen vaimennusaine toimii tehokkaasti myös matalilla taajuuksilla, se on ideaalinen ratkaisu musiikinkuuntelu- ja kotiteatteritilojen eristykseen.

Siinä, missä “suomalaisen standardin mukaisella” rystystestillä tavallinen kaksinkertainen kipsilevyrakenne kopisee selvästi, Green Glue Noiseproofing Compoundilla käsitelty on kuollut kuin peruskallio.

Asennus on erittäin nopeaa ja helppoa. Maksimiteho saadaan käyttämällä kaksi tuubillista Green Glue Noiseproofing Compound -vaimennusmassaa per normaali 120x260cm kipsilevy. Kun ensimmäinen kipsilevy on asennettu tukirankaan, toiseen levitetään kaksi tuubillista Green Glue -massaa ja levy asennetaan edellisen päälle. Noiseproofing Compound saavuttaa maksimitehonsa kuukauden päästä asennuksesta. Suosittelemme saumojen tiivistystä Green Glue Noiseproofing Sealant -massalla. Tyypillinen menekki on yksi Sealant tuubi kuutta Compound-tuubia kohti.

Ulkoiset laboratoriotestit ovat osoittaneet Green Gluen tehokkuuden ja sen, miten paljon se parantaa STC-arvoa (Sound Transmission Class eli arvo, miten hyvin rakenne vaimentaa ilmassa etenevää ääntä). Green Glue Noiseproofing Compound on ympäristön huomioivaa ja sillä on vain mieto aromi: tulos on kustannustehokas tapa vähentää häiriöääniä sinulta ulospäin tai ulkoa sinulle päin. Hyvä äänieristys, hiljainen ympäristö, nostaa tilan arvoa.

HUOM: GreenGlue tuotteiden patruunan koko ei vastaa normaaleja euro patruunoita vaan on kooltaan merkittävästi suurempi, tästä syystä saatat tarvita asennuksessa suurempaa asennuspistoolia jonka voit myös ostaa meiltä. Klikkaa tästä tuotteeseen.

Green Glue Noiseproofing Compound -vaimennusmassa | Ideaali.fi

Kysy tarjous, jos tarvitset suuremman määrän vaimennusmassaa.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätietoja valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennuksen parannus myös matalilla taajuuksilla, hyvä musiikkihuoneisiin ja kotiteatteriin.

  • Nopea ja helppo asennus.
  • Kustannustehokas ratkaisu.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Green Glue