Green Glue Noiseproofing Sealant -tiivistysmassa

19 

Green Glue Noiseproofing Sealant on nopea tapa tiivistää äänieristysseinät ja varmistaa, ettei saumoihin jää äänieristystä heikentäviä ilmavuotoja. Helppo asentaa ja kuivuttuaan pinnoitettavissa kuten normaalit kipsilevysaumat.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Green Glue Noiseproofing sealant -tiivistysmassa

Green Glue Noiseproofing Sealant

Green Glue Noiseproofing Sealant on oikea materiaali kun kipsilevyseinästä tehdään tiivis ja hyvin ääntä eristävä. Seinien keskenäiset saumat samoin kuin seinien ja katon ja seinien ja lattian saumat täytyy tiivistää, jottei niihin jää äänieristystä heikentäviä ilmavuotoja. Green Glue Noiseproofing Sealant toimii myös pistorasioiden ja valaisinkytkimien tiivistyksessä. Massa on helposti asennettavaa ja maalattavissa kun se on täysin kuivaa, kuivumisaika on 48 tuntia. Noiseproofing Sealant on viimeinen silaus hyvin tehdyissä äänieristys rakenteissa.

Green Glue Noiseproofing Sealant parantaa äänieristyksesi tasoa vielä paremmaksi siitä, mihin jo pääsit Green Glue Noiseproof Compund -vaimennusmassan käytöllä. Tiivistys parantaa STC-luokitusta (Sound Transmission Class eli luokitus siitä, miten hyvin rakenne vaimentaa ilmassa siirtyvää ääntä), joka on oleellista laadukkaiden tilojen rakentamisessa. Lisäksi tiivistysmassa on myrkytöntä, käytännössä hajutonta eikä kovetu tai halkeile ikääntyessäänkään. Green Glue on testattu puolueettomissa laboratorioissa paloturvallisuuden ja ympäristövaikutusten osalta ja toimii suunnitellulla tavalla.

Käyttöohje

Jätä saumoihin 3 – 6 mm rako, joka sitten täytetään Noiseproofing Sealant -tiivistysmassalla. Yli 15 mm syviä saumoja ei suositella täytettäväksi tiivistysmassalla, silloin massa ei kuivu tarkoitetulla tavalla. Isoissa raoissa on hyvä täyttää osa raosta täytelistalla ja vain pinta tiivistetään Noiseproofing Sealant -massalla.

Greeen Glue Noiseproofing Sealant on tarkoitettu vain ilmatiiviyden varmistamiseen. Sitä ei ole suunniteltu vedeneristykseen tai ulkokäyttöön. Älä käytä tiivistymassaa putkien tiivistykseen.

Kun tiivistysmassa on kuivunut, voit viimeistellä saumat normaalien kipsilevysaumojen tapaan.

HUOM: GreenGlue tuotteiden patruunan koko ei vastaa normaaleja euro patruunoita vaan on kooltaan merkittävästi suurempi, tästä syystä saatat tarvita asennuksessa suurempaa asennuspistoolia jonka voit myös ostaa meiltä. Klikkaa tästä tuotteeseen.

Green Glue Noiseproofing Sealant -tiivistysmassa | Ideaali.fi

Kysy tarjous, jos tarvitset suuremman määrän vaimennusmassaa.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätietoja valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Nopea ja tehokas tiivistys äänieristysseinien-, lattioiden- ja kattojen saumoihin.

  • Parantaa STC-arvoa eli ilmaäänen eristysarvoa.
  • Viimeinen silaus Greeen Glue Noiseproofing Compound -vaimennusmassalla rakennetuille seinille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Green Glue