Home Cinema Modules HCM Atlas teatterituoli

pyydä tarjous

Home Cinema Modules HCM Atlas on valmistajan suosituin malli kiitos hyvän alaselkätuen ja leveyden. Katso mukavasti elokuvia vaikka läpi yön!

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 45 - 60 arkipäivää

Kuvaus

Home Cinema Modules HCM Atlas

Home Cinema Modules HCM Atlas on valmistajan myydyin teatterituolimalli

HCM Atlas ei ole sattumalta hittimalli. Tämän mallin alaselkätuki ja leveys tekevät siitä erinomaisen paikan istua katsomassa elokuva toisensa jälkeen tai koko lempisarjasi tuotantokausi kerralla.

Atlas on melko leveä malli, jonka ansiosta se tarjoaa ergonomista lisätukea alaselälle. Tuolin leveys on 100 cm, syvyys 87 cm selkänoja pystyssä ja 167 cm selkänoja kallistettuna. Käsinojan voit valita kolmesta vaihtoehdosta: kapea, normaali suora ja kaareva. Näin voit luoda parhaiten teatteriisi sopivan visuaalisen ilmeen. Suora ja kaareva käsinoja mahdollistavat myös säilytystilan, jossa voit pitää esimerkiksi kaukosäädintä ja muita tarvikkeita.

Voit kustomoida Atlaksen juuri omiin tarpeisiisi ja teatterisi tyyliin nappiin istuvaksi.

Home Cinema Modules HCM Atlas – pääominaisuudet

Teatterituolisi pintamateriaali määrittelee tuolin tuntuman ja tyylin. Nahka luo hyvin erilaisen tunteen kuin esimerkiksi sametti. Tämän takia HCM Atlas -tuolin pintamateriaalin saa valita yli 25 vaihtoehdosta, myös nahasta.

Mukitelineisiin on kaksi vaihtoehtoa: kestävä teräksinen teline tai LED-valaistu teline. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa tuolin säätämisen kun olet valinnut moottoroidun kallistuksen ja niskatuen sekä tarjoaa USB-liitännän laitteittesi lataamiseen.

Valitse tuoliasettelu perinteisen elokuvateatterin tyyliin, amfiteatterin muotoon tai kytke tuolit toisiinsa. Kaikki vaihtoehdot ovat tehtävissä Atlas-tuoleilla.

Terävä kuva ja täydellinen äänentoisto ansaitsevat ensimmäisen luokan istumapaikat.

Oletko aina haaveillut kotiteatterista – elokuvien, TV-sarjojen ja dokumenttien katsomisesta sekä pelaamisesta perheesi ja ystäviesi kanssa tai niiden nauttimisesta ihan omassa rauhassasi? Mikset hemmottelisi itseäsi omalla teatterilla? HCM tarjoaa sinulle mitä loistavimmat kotiteatterin istuimet, Hollannissa suunnitellut ja Euroopassa sekä valmistetut että juuri sinun toiveittesi mukaan muokatut. Istu alas ja ala oman teatterisi istuinjärjestelyn suunnittelu samantien.

Oman kotiteatterisi suunnittelu on yhtä innostavaa kuin Pulp Fictionin katsominen ensimmäistä kertaa. HCM:n tavoite on tarjota makein mahdollinen perstuntuma kotiteatteriisi. Voit valita värin, pintamateriaalin ja paljon muuta.

HCM:n hinnat ovat hyvin kohtuullisia tuolien korkeasta laadusta huolimatta. Tuolien valmistusaika tilauksesta on keskimäärin 45 – 60 päivää ja saat tuolit joko kotiovellesi tai tulemme asentamaan ne teatteriisi.

Valmistajan työntekijät ovat samalla tavalla innoissaan kotiteatterista kuin sinäkin. He nauttivat yhtä lailla elokuvien kuin urheilunkin seuraamisesta isolla kuvalla. Ja he haluavat tehdä parhaat mahdolliset istuimet tukemaan tunnelmaa. Itse asiassa he ovat aivan mahdottomia nörttejä, mitä tulee kotiteatteriin, kaiken tulee täyttää James Bond -standardit tuolien mukitelineitä myöten.

Ota yhteyttä soittamalla 050 – 434 4512, sähköpostilla info@ideaali.fi tai yhteystietolomakkeella ideaali.fi/yhteydenotto/ niin katsomme yhdessä juuri sinulle sopivan malliset ja oikein varustellut teatterituolit.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Mukavuus, toimivuus ja viimeistely ovat ehdotonta luksus-laatua.

  • Voit valita tuolien varusteet ja ulkoasun juuri omien tarpeittesi mukaan.

  • Selkänojaa ja jalkatukea liikuttavat moottorit ovat todella hiljaisia.

  • Modulaarisuus mahdollistaa juuri omaan teatteriisi sopivan kokonaisuuden.

  • Markettituoleja kalliimpi, mutta kestävyys, äänettömyys ja mukavuus ovat hintansa arvoisia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Home Cinema Modules

Mitat

Alkaen 1000 x 1050 x 1670 mm (lev x kork x syv)

Takuu

1 vuosi