Home Cinema Modules HCM Sirius teatterituoli

pyydä tarjous

Home Cinema Modules HCM Sirius recliner on sirolinjaisuutensa ansiosta pienempäänkin teatteriin mahtuva tuoli. Teatterituolien Marilyn Monroe!

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 45 - 60 arkipäivää

Kuvaus

Home Cinema Modules HCM Sirius

Home Cinema Modules HCM Sirus recliner teatterituoli viimeistelee teatterisi

Hurmaava kaunotar, Home Cinema Modules HCM Sirius on teatterituolien Marilyn Monroe. Tämä elegantti istuin sopii mihin vain ympäristöön, yhtä lailla amfiteatterimuotoon rakennettuun kotiteatteriin kuin yhdistettynä sisartuoleihin. Sirius-teatterituolit ovat käsin tehtyjä Euroopassa. Voit valita useista eri sävyisistä pintamateriaaleista ja lisätä varusteita kuten mukitelineen. Halutessasi tuolin saa tyylikkäällä tikatulla timanttikuviolla.

Malliston solakimpana Sirius on vain 87 cm leveä, tämä mahdollistaa useampien tuolien mahtumisen teatteriisi. Tuolin syvyys selkänoja pystyssä on 90 cm ja selkänoja laskettuna 170 cm . Kapeus tulee käsinojista, jotka on optimoitu mukaviksi, mutta mahdollisimman vähän tilaa vieviksi. Käsinojiin on integroitu tuolin säädöt ja niihin saa lisävarusteina säilytyspaikkoja ja pidikkeitä esimerkiksi tablettitelineen ja pöydän. Käsinoja voi sisältää vaikka USB-liittännänkin laitteittesi lataukseen.

Home Cinema Modules HCM Sirius – pääominaisuudet

Teatterituolisi pintamateriaali määrittelee tuolin tuntuman ja tyylin. Nahka luo hyvin erilaisen tunteen kuin esimerkiksi sametti. Tämän takia HCM-tuolin pintamateriaalin saa valita yli 40 vaihtoehdosta, myös nahasta.

Siriuksen voi valita tikatulla timanttikuviolla selkänojassa ja niskatuessa. Tämä luo tuolille hyvin tunnistettavan ulkomuodon.

Mukitelineisiin on kaksi vaihtoehtoa: kestävä teräksinen teline tai LED-valaistu teline. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa tuolin säätämisen kun olet valinnut moottoroidun kallistuksen ja niskatuen sekä tarjoaa USB-liitännän laitteittesi lataamiseen.

Valitse tuoliasettelu perinteisen elokuvateatterin tyyliin, amfiteatterin muotoon tai kytke tuolit toisiinsa. Kaikki vaihtoehdot ovat tehtävissä Sirius-tuoleilla.

Terävä kuva ja täydellinen äänentoisto ansaitsevat ensimmäisen luokan istumapaikat.

Oletko aina haaveillut kotiteatterista – elokuvien, TV-sarjojen ja dokumenttien katsomisesta sekä pelaamisesta perheesi ja ystäviesi kanssa tai niiden nauttimisesta ihan omassa rauhassasi? Mikset hemmottelisi itseäsi omalla teatterilla? HCM tarjoaa sinulle mitä loistavimmat kotiteatterin istuimet, Hollannissa suunnitellut ja Euroopassa sekä valmistetut että juuri sinun toiveittesi mukaan muokatut. Istu alas ja ala oman teatterisi istuinjärjestelyn suunnittelu samantien.

Oman kotiteatterisi suunnittelu on yhtä innostavaa kuin Pulp Fictionin katsominen ensimmäistä kertaa. HCM:n tavoite on tarjota makein mahdollinen perstuntuma kotiteatteriisi. Voit valita värin, pintamateriaalin ja paljon muuta.

HCM:n hinnat ovat hyvin kohtuullisia tuolien korkeasta laadusta huolimatta. Tuolien valmistusaika tilauksesta on keskimäärin 45 – 60 päivää ja saat tuolit joko kotiovellesi tai tulemme asentamaan ne teatteriisi.

Valmistajan työntekijät ovat samalla tavalla innoissaan kotiteatterista kuin sinäkin. He nauttivat yhtä lailla elokuvien kuin urheilunkin seuraamisesta isolla kuvalla. Ja he haluavat tehdä parhaat mahdolliset istuimet tukemaan tunnelmaa. Itse asiassa he ovat aivan mahdottomia nörttejä, mitä tulee kotiteatteriin, kaiken tulee täyttää James Bond -standardit tuolien mukitelineitä myöten.

Ota yhteyttä soittamalla 050 – 434 4512, sähköpostilla info@ideaali.fi tai yhteystietolomakkeella ideaali.fi/yhteydenotto/ niin katsomme yhdessä juuri sinulle sopivan malliset ja oikein varustellut teatterituolit.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Mukavuus, toimivuus ja viimeistely ovat ehdotonta luksus-laatua.

  • Voit valita tuolien varusteet ja ulkoasun juuri omien tarpeittesi mukaan.

  • Selkänojaa ja jalkatukea liikuttavat moottorit ovat todella hiljaisia.

  • Modulaarisuus mahdollistaa juuri omaan teatteriisi sopivan kokonaisuuden.

  • Markettituoleja kalliimpi, mutta kestävyys, äänettömyys ja mukavuus ovat hintansa arvoisia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Home Cinema Modules

Mitat

Alkaen 870 x 1120 x 900 – 1700 mm (lev x kork x syv)

Takuu

1 vuosi