inakustik Excellence BFA Banana banaaniliittimet 4kpl

20 

inakustik Excellence BFA Banana -pakkaus sisältää neljä liitintä, jotka toimivat sekä BFA- että banaaniliittiminä. Rakenne on käärylebanaani eli kontaktipinta-ala on suurin mahdollinen ja kaapeli kiinnitetään ruuvilla ilman juottamista.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

inakustik Excellence BFA Banana, neljän banaaniliittimen sarja, on helppo tapa rakentaa itse kaiutinkaapelit. Maksimissaan 6mm2 kaapeli kiinnitetään liittimeen ruuviliitoksella joten juotostaitoja ei tarvita. BFA Banana -liittimissä on päällä läpinäkyvä eristeholkki ja se toimii sellaisenaan joissain vahvistimissa käytetyissä BFA-naarasliittimissä, ruuvaamalla eristeputki irti, liitin muuttuu normaaliksi banaaniliittimeksi.

BFA Banana edustaa tyyliltään ns. käärylebanaania eli sen kontaktipinta on mahdollisimman suuri, koko liittimen ulkopinta. Liitin on luonnollisesti kullattu joten sen pinta ei hapetu ajan saatossa vaan signaalinjohtavuus pysyy tiptop-tasolla vuodesta toiseen.

Pakkauksen neljällä liittimellä saat varustettua yhden kaiutinkanavan kaapelin eli stereoparille tarvitset kaksi pakkausta banaaniliittimiä, kotiteatterin etukolmikolle kolme pakettia jne.

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik