inakustik Reference High Tech Gel Absorber -vaimennustassu

209 

Erittäin tehokas kahden teräslevyn väliin asetetun absorboivan geelityynyn rakenne estää värähtelyjen kulkeutumisen laitteisiisi tai niistä eteenpäin. Säädettävissä kolmelle eri vaimennusalueelle, 5 – 40 kg / neljä tassua.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

inakustik Reference High Tech Gel Absorber – premium luokan vaimennukseen

Highend- ja hifijärjestelmät ovat yhdistelmä täsmällisiä ja hienostuneita laitteita. Parhaimmillaan ja yhteensopivimmillaan ne mahdollistavat musiikin toistamisen ällistyttävällä laadulla. Jotta kaikki osat toimivat ilman häiriöitä, aivan kuten herkät mittalaitteetkin ne täytyy eristää värähtelyistä ja iskuista mahdollisimman tehokkaasti. Värähtelyjä aiheutuu useista lähteistä ja ne voivat välittyä rakenteita pitkin tai ilmateitse.

Ilmateitse ja rakenteita pitkin välittyvät värähtelyt saavat kaikki hifilaitteet värähtelemään mekaanisesti. Kokeet ovat osoittaneet, että tällä on vääjäämätön vaikutus äänenlaatuun. inakustik Reference Hightech Gel Absorbers -vaimentimet luovat vakaan perustan hifilaitteillesi niiden painosta riippumatta. Ne muodostuvat ruostumattomasta teräksestä työstetyistä runkopaloista, joiden väliin asetetaan erityinen värähtelyn syövä geelikiekko. Sarjan mukana tulee 12 geelikiekkoa, joilla Reference Hightech Gel Absorbers -vaimentimet sovitetaan toimimaan optimaalisesti eri painoisten laitteiden kanssa.

High-tech vaimennusgeeli perustana
Ylä- ja alalevy ruostumatonta terästä
Sisältää kolme neljän tassun settiä
Toimii 5 – 40 kg laitteiden kanssa
Huopatassut ja tarrat mukana
Halkaisija 45mm, korkeus noin 11.5mm

Lisätietoja valmistajan sivuilta:

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Mitat

Halkaisija 45 mm, korkeus 11,5 mm

Viimeistely

Musta