IsoAcoustics Titan Rhea (max 190 kg) 4 kpl paketti

1 439 

IsoAcoustics Titan Rhea on erittäin laadukas neljän vaimennustassun paketti max 190 kg painoisille kaiuttimille. Optimoi kaiuttimiesi suorituskyky minimoimalla häiriövärähtelyt.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

IsoAcoustics Gaia Titan Rhea vaimennustassut – optimoi kaiuttimiesi suorituskyky minimoimalla haitalliset värähtelyt

Stereophilen – Analog Corner artikkelissa Michael Fremer kirjoittanut:
“Kun kiinnitin kaiuttimien alle GAIA-TITAN Cronos -jalat, parannukset matalan tason yksityiskohdissa, resoluutiossa, äänikuvassa, tarkkuudessa, selkeydessä, basson toistossa ja läpinäkyvyydessä olivat havaittavissa -kirjoitan toisin -parannukset eivät olleet vain hienovaraisia – ne olivat valtavia! Vannon, ettei jopa liioiteltuja!.”

“… Gaia Titan Cronosin ollessa asennettuna kuulin asioita “Tunsin’ että Okei?” joita en ole koskaan aiemmin kuullut, etenkin taustan vokaaleissa ja valikoiduissa lyömäsoittimissa. Joidenkin osumien selkeys hätkähdytti, äänen erottelevassa laadussa “Timraalissa” ja esityksien prensentaatiossa.”

•GAIA-TITAN:in avulla huippuluokan kaiuttimet voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa, mikä tarjoaa huomattavan luonnollisen avoimuuden ja selkeyden äänikuvassa.

•GAIA-TITAN-sarjassa on sama patentoitu eristystekniikka kuin alkuperäisessä EISA-palkitussa GAIA-sarjassa. GAIA-TITAN-sarjassa on 3 mallia, joiden painorajat vaihtelevat 145-280 kg välillä!

•GAIA-jalat ovat koneistetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksikköjä, jotka sisältävät IsoAcousticsin patentoiman rakenteen.

Asianmukaisella eristyksellä on kiistaton vaikutuksensa kaiuttimen ääneen:
jalat tarjoavat korkean kaiutineristyksen, samalla kun se vastustaa sivuttaista liikettä ja värähtelyjä, tarkkuuden ja kohdistuksen säilyttämiseksi kuuntelupaikan kanssa. Sisäiset heijastukset kovalta tukipinnalta vaimennetaan, mikä lisää äänen selkeyttä ja avoimuutta.

Äänikuva avautuu kolmiulotteiseksi sekä luonnolliseksi. Riittävä kantavuus ja koneistetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko tummalla kromiviimeistelyllä pitävät huolen siitä, että GAIAt paitsi näyttävät hyvältä mutta myös tekevät todellisia taikatemppuja toistolle!

IsoAcoustics tuotteita käytetään äänitystudioissa ja hifilaitteistoissa ympäri maailman maksimoimaan äänenlaatu ja toiston tarkkuus.

Lisätiedot

Tuotemerkki

IsoAcoustics