Loewe bild 3 televisio

Loewe bild 3 on pelkistetyn ulkoasunsa ja monipuolisten asennusmahdollisuutensa ansiosta moneen paikkaan hyvin sopiva televisio.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Loewe bild 3

Loewe bild 3 – sopii kaikkialle, jokaiseen kotiin.

Yksi televisio joka tarkoitukseen: mukavaan mökkiin, eleganttiin kaupunkiasuntoon tai vaikka valoisaan kattohuoneistoon. Ohjelmaa siihen kun loikoilet sängyssä, laitat ruokaa tai uppoudut tarjontaan olohuoneessa. Yksin, puolison tai kaverien kanssa. Kiitos monipuolisten asennusmahdollisuuksien, Loewe bild 3 istuu kaikenlaisiin elämäntyyleihin.

Loewe bild 3 tarjoaa vaikuttavan televisioelämyksen kookkaalla ruudulla, joka täyttää huoneen valitsemallasi materiaalilla. Niihin hetkiin, kun haluat nauttia hyvästä ohjelmasta. Vähäeleisen moderni ulkoasu ei vie huomiota sisustukseltasi.

55-tuumainen bild 3 perustuu viimeisimmän sukupolven OLED-näyttäpaneeliin. Miljoonat itsevalaisevat pikselit muodostavat kristallinkirkkaan kuvan. OLED-näytöissä ei ole taustavalaisua joten kun pikseli itse ei valaise, se on pikimusta ja kiitos tämän kontrasti on äärettömän hyvä, kuva erittäin terävä ja väritoisto kirjaimellisesti loistava. OLED-näytön pikselien reagointiaika on vähemmän kuin sekunnin tuhannesosa joten liiketoisto on henkeäsalpaavan autenttinen. OLED on kiehtovan erilainen.

49-tuumainen bild 3 on tehty uusimmalla LCD-tekniikalla. Erittäin ohut Ultra HD -näyttö tarjoaa nelinkertaisen resoluution verrattuna Full HD -ruutuihin. Kiitos hyvän kontrastin, selkeän kuvan ja hienon erottelukyvyn jopa nopeissa liikkeissä, bild 3 sopii vaikeallekin materiaalille kuten toimintaelokuville ja urheilulle.

Akustisesti läpäisevällä kankaalla peitetty soundbar sisältää eteenpäin osoittavat kaiutinelementit refleksikoteloissa ja tehokkaat 2 x 40 wattiset vahvistimet. Tulos on huoneen täyttävä täyteläinen ja erottelukykyinen ääni, joka toistaa dialogin selkeänä ja soundtrackin uskottavan dramaattisena. Soundbarin kankaaseen on vaihtoehtoina vaaleanharmaa ja tumma grafiitinharmaa.

Loewe bild 3 on vähäeleisen elegantti joka suunnalta. Takapuolen peittää magneettikiinnitteinen kansi, joka peittää kaapelit ja pitää asennuksen tyylikkäänä silloinkin kun TV ei ole seinää vasten. bild 3 on televisio heille, jotka arvostavat designiä, hienoa työn jälkeä ja viimeisintä tekniikkaa. bild 3:n mukana tulee pöytäjalusta, mutta voit asentaa television myös telineellä seinälle tai lisävarusteena hankittavalla jalustalla vapaasti lattialle seisomaan.

Klikkaa tästä valmistajan pdf kaikista bild 3.49:n ominaisuuksista.

Klikkaa tästä valmistajan pdf kaikista bild 3.55:n ominaisuuksista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Pelkistetty ulkoasu ja monipuoliset asennusmahdollisuudet – sopii ympäristöön kuin ympäristöön.

  • Pitkälle hiottu käyttölogiikka varmistaa sujuvuuden tv-arjessasi.

  • Sekä kuvan- että äänenlaatu ovat korkealuokkaisia.
  • Takapuolen peitelevy pitää johtosopan piilossa silmiltä silloinkin kun tv ei ole seinää vasten.
  • Ei rungon värivaihtoehtoja.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Loewe

Tekniikka

49" LCD, 55" OLED

Paneelin resoluutio

3840 x 2160 eli 4K

Mitat

49" 1119 x 681 x 73 mm
55" 1228 x 739 x 67

Paino

49" 20,5 kg
55" 23,2 kg

Viimeistely

Basaltinharmaa

Koko

49", 55"